tirsdag 5. april 2011

Tildagås og Tildahøna deltar i påskekonkurranse


På Tildas venner fant jeg en liten påskekonkurranse hvor temaet skulle være Tildainspirert påskepynt. Hva kunne vel passe bedre enn å sende Tildagåsa og Tildahøna i ilden? Siden Tildahøna har vært i slåsskamp med husets konge, Mattiskatta, og allerede har vunnet i livets lotteri, er det ikke så farlig om det blir seier, her er det deltagelsen som er viktigst. Hvis du vil så kan du jo ta en tur innom bloggen "Tildas venner" og stemme frem det bidraget du liker best. 

Det er et sikkert vårtegn når Tildagåsa dukker opp. Den har fulgt oss i flere påsker allerede. Umoderne kan jeg ikke si at den har blitt. Det er moro å plukke den frem igjen, og nå begynner den å få godt selskap i huset av andre kreasjoner som små søte Tildakaniner og  halvnakne damer.

Et annet sikkert vårtegn er de overvintrede geraniumene mine (eller er det pelargonium? (Elisabeth: Hjelp meg!) Hver vinter er jeg frustrert over å ikke ha noe fint sted å oppbevare sommerplantene mine og får lyst til å kaste alle sammen. Hver vår angrer jeg på at jeg ikke tok vare på flere. Denne kommer til å stå med nydelige, rosa blomster etterhvert. Så bra at jeg lot den få stå i vinduskarmen! Tildahøna og Tildagåsa nystrøket og i skjønn forening på saueskinnsfellen.

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Dette var et flott par:)

Villblomsten sa...

Hei :-)
De var flotte :-)

Ang merkelappene som du spurt om ,
så husker jeg desverre ikke helt hvor jeg fant de ...
Enten fant jeg de inne på Word-programmet ?
Eller så fant jeg de på internett og har redigert inn Villblomsten med Paintbrush-programmet :-)

De er veldig enkle å lage ,
og jeg har laget flere varianter :-)
Men det er en stund siden , derfor husker jeg ikke helt hvor de kom fra :-)

De siste jeg laget skrev jeg ut på fotopapir , og de ble mye finere i kvalitet og mer solide :-)

:-)

Lisa sa...

Så flott gås! Høna har jeg kommentert tidligere ..
Er det en gasse kan det jo bli et artig avkom .. :)
Planta som er avbildet er en pelargonia (pelargonium på latinsk). Tidligere ble de kalt geranium, men sistnevnte navn er nå på de ville storkenebb, som f.eks. skogstorkenebb.
Sov godt!
Klem

HelleJescika sa...

Jeg måtte jo en tur forbi din blog og jeg må sige jeg bukker dybt for dine evner. Jeg melder mig straks som fast følger.
Dejligt at møde nye blogs :O)

Anonym sa...

Gode venner (and og gås) er klar for påske ser jeg. Kanskje det blir stoooooore påske-egg? Hilsen Heidi

lappetussa ingunn sa...

Takk for at du la igjen kommentar på bloggen min, og så syns jeg du lager så fine Tilda-ting (blant annet. Håper du tar imot awarden fra meg.

Inger sa...

Digg med ting fra tilda, mye fint du har laget :-)

Inger

Siri sa...

Hei Inger. Takk for koselig kommentar! Hvis du leser dette igjen: Har du egen blogg? Jeg klarer ikke å få opp bloggnavnet ditt i såfall.Hilsen Siri