søndag 3. april 2011

"På min måte..."
Jeg føler meg virkelig beæret: Jeg har fått fire awarder den siste tiden. Men, fersk som jeg er i bransjen, har jeg ikke helt forstått hvordan alt fungerer rent teknisk. Alle awardene har ligget på vent, og jeg har grublet over hvem jeg vil gi awarden videre til (tenk om jeg glemmer noen jeg absolutt ikke burde glemme?) Vel, nå har jeg bestemt meg for å gjøre det på min måte. Jeg plukker ut noen spørsmål jeg svarer på, og vil gjerne reklamere litt ekstra for noen blogger. Hvis noen skulle ønske å sende min spesialsydde award videre så gjør det gjerne, men ellers tenker jeg at det er valgfritt.

På bakgrunn av mine kvaler ser jeg meg nødt til å gå til det skrittet å bli awardfri sone, men først skal jeg ha det litt moro med å svare på spørsmål og deretter vil jeg reklamere litt ekstra for noen utvalgte.  


De som har gledet meg med awarder er:
- ihuga interiørblogger Fru Ask Wilhelmsen (er redd du ikke vil bruke fornavnet)
- min syvenninne Tone på Hamar.
- ei dame jeg deler interesse for all slags håndarbeide med: Siv fra Buskerud
1. Hvorfor jeg begynte å blogge:
Elisabeth prøvde å få meg interessert. Jeg tenkte at det kunne kanskje være en måte å få solgt noen av sokkene mine på. En annen ting jeg hadde tenkt på var arkivere det jeg lager, kanskje en blogg kunne være løsningen? Det hele ble veldig annerledes enn jeg trodde. Jeg har ikke solgt en eneste sokk, men bloggen har resultert i en hel rekke andre ting som jeg ikke hadde tanker om i det hele tatt, bl.a.: Jeg har pusset støv av symaskina mi igjen etter flere års dvale. Jeg har nok alltid vært glad i å skrive. På bloggen kan jeg utfolde meg med ord. Sist, men ikke minst: Jeg har fått nye (og gamle) venner og jeg har funnet noe å gløde for - sammen med andre som gløder..

Bildene: Sokkesalget gikk ikke som forventet. Heller ikke syinga; Jeg hadde ikke forventet å sy..


2. Hvilke farger jeg liker å bruke:

Jeg liker å eksprimentere. Ikke alltid kjøre "safe," men prøve meg på kombinasjoner som ikke er helt sikker. Det dumme er at det jeg lager ofte ikke står i stil til det øvrige interiøet. I sådanne tilfeller titulerer jeg meg selv som kunstner, og en kunstner må følge sitt hjerte. Kunsten må gå foran alt... Generelt er jeg veldig glad i blåfarger, og rosa, og rød og grønn og gul og brun og beige, og lilla, og turkis samt noen flere. You name it..Farger: Jeg liker forskjellige farger som blå og rød og gul og oransje og...


3. Hvilke filmer jeg liker å se:

Jeg er totalt udugelig hva angår å se filmer. Har opplevd å fysisk forsøke å hold øyelokkene oppe, men har sovnet allikevel. Nei, jeg må nok gjøre noe annet!


4. Åtte ting om meg selv:
Her har jeg jukset fordi jeg fikk Ingrid, datter, og Quan ("svigersønn") til å hjelpe meg. Først klarte de ikke å finne noe negativt, men det gikk bedre etterhvert. For å være helt ærlig så gikk det nesten litt for bra til slutt. 


Jeg fikk følgende karakteristikk:
Kreativ, hyggelig, omtenksom, bloggavhengig, lat når det gjelder å lage middag, rar, god lytter, glad og gal, verdens beste (kan også være verdens verste), roter, omgjengelig, kan være litt frekk, sporty.


Det ble mange fler enn åtte ting, men takk skal dere ha...


Selvportrett: "Ikke vakker, men sjarmerende.."
Så til de utvalgte bloggene som jeg setter stor pris på: 

Jeg har valgt å gå til starten av min tre måneder lange bloggkarriere, og velger å gi litt ekstra oppmerksomhet til noen av dem som har vært der fra "tidlige tider":

- min gode venninne Elisabeth - fordi du er en god venninne, og fordi du startet det hele
- mine to tyske venninner Wilma og Karola fordi dere har oppmuntret meg og heiet meg fram helt fra starten.
- Timotei fordi du inspirerer og gir nykommerne plass på blogglista di.
- Trine fordi du sendte meg mønster.
- Jorunns inspirerende hekleblogg - fordi vi følger hverandre.
- Monika - fordi du skriver så godt og tar så fine bilder.
- Silje - sytten år med sin første symaskin. En representant for fremtiden.
- Salige Lavendel - som har en butikk du kommer til å finne mye du har lyst på å kjøpe i, og som har engasjert seg i min kamp mot aktiv røyking. Takk skal du ha, det har faktisk hjulpet meg mye!!

Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke gamle og nye venner for koselige kommentarer! Jeg er fremdeles barnslig lykkelig over å få nye følgere og kommentarer. Jeg håper vi ser og hører mer til hverandre i fortsettelsen.

Hilsen Siri:-)


9 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig at du svarte på awardene på din måte. Stilig bilde;)
Jeg har blitt en awardfriblogg jeg også, det er nok det beste:)
God tekst hele veien, og morsomt å høre dine "8 ting om deg selv". Har du tendenser til frekkhet? Jeg måtte smiiiile når jeg leste det..
Klem:)

weidemama sa...

Hei Siri
Akkurat som du beskriver deg jeg har forestilt deg, er vi alle litt gal, er det fint å kjenne deg!
Ønsker deg en avslappende søndag og hilser deg av Wilma

Siri sa...

Fotnote: Det finnes ingen objektiv sannhet; det er Ingrid som sier jeg er frekk - det gjelder spesielt mot telefonselgere.. Siri

AnneH sa...

For en kjekk måte å ta imot en award på. Jeg har også vært så heldig å få, men synes det er vanskelig å sende videre. Kanskje gjør jeg også det på din måte.
Det er jo alltid litt artig å lese litt om hva som ligger "bak" de bloggene vi følger. Du høres ut som en person jeg gjerne vil være venn med ;)

Silje sa...

Tusen takk Siri :-)
Du fortjener 100 awarder :-)
Ha en flott søndag :)

Ulla-Bella sa...

Fine bilder:) De fleste velger å være awardfrie, for når man har mange følgere kommer det ellers 3-4 stk. i uka. Blir bare mas av det liksom.

2ne sa...

Dette likte jeg :-)
Flotte bilder - selvportrett - deilig og være litt gal vel.......

Ble det mye shopping på Kiwi i tåka eller? Ønsker deg en fin søndag.
Klem

Litt av Mitt sa...

Å, så hyggelig å bli husket på :) Takk! Jeg har også valgt å ha awardfri blogg, og det ser jeg flere og flere har. Det er jo klin umulig å velge ut hvem man skal sende den videre til ;)

klingeling sa...

Och SIRI, das war aber lieb von dir .Drücke dich ganz fest.
Karola