torsdag 31. mars 2011

Ferdig med nok et bokomslag

Som jeg antydet i forrige innlegget mitt om bokomslag så hadde jeg flere på gang. Her er ett av dem som nå er ferdig. Jeg ble så fornøyd over å finne det småblomstrete, nydelige stoffet på salg i butikken, men erfarte til min forundring det jeg har erfart så mange ganger før: Jeg trodde jeg kunne boltre meg i matchende stoffer fra samlingen min, men hadde et svare strev før jeg endelig fant ett, nemlig det grønnprikkete stoffet. Så passet nå det til gjengjeld riktig så godt, synes nå jeg.


Innsiden: Lommene er sydd av det samme småblomstrede stoffet. Tradisjonen tro: Et silkebånd med en treperle til bokmerke.
Den søte, unnselige lille jenta som jeg har brukt tidligere til et syetui. Motivet har jeg selv laget. Jeg har strøket viselin på stoffbitene og klippet til på frihånd. Det gjør at ingen av disse småjentene får helt det samme uttrykket. 

13 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så koselig motiv:)

Lisa sa...

Et nydelig bokomslag med en helt herlig liten figur!
Ha en god kveld!
Klem fra meg

weidemama sa...

En morsom jente på coveret, sy bra!

Beste hilsen fra Wilma

Anonym sa...

Flott flott bokomslag:))) Du er flink:)

Anonym sa...

Kjempe koselig med pent trekk på bøkene. Da er det bare koselig om den "ligger og slenger". Hilsen Heidi.

lappetussa ingunn sa...

Så flott bokomslag. Kjekt å gi vekk gaver som kan være i bruk. Og takk for tipset om kobling til bloggen min. Jobber nå iherdig med saken. Takk skal du ha.

Aud sa...

Så utrolig fint det ble, og jenta ble helt nusselig!♥

Er det ikke rart hvor innmari nøye man blir på matching av farger og mønster etter hvert? Jeg har det også sånn, både når jeg skal sy og når jeg skal velge papirer til kortlaging, styrer i timesvis noen ganger...
Da jeg begynte med disse hobbyene var det mye lettere å få gjort noe. Virker som det blir "værre og værre" dess mer "stæsj" en har samla seg... ;o)

Klem,
Aud

Anonym sa...

Ja, det må du gjøre:) Jeg kan hvertfall lære deg det jeg kan;) Jeg jobber natt fra i kveld -onsdagsmorgen...5 netter, etter det har jeg jo fri en uke:)Kanskje du har en formiddag ledig da? Vi snakkes. Ha en fin dag. Klem

Anonym sa...

....to awarder til deg på bloggen min;))

klingeling sa...

Siri die Buchhülle ist schön geworden mit dem kleinen Engel drauf.
Liebe Grüße Karola

2ne sa...

Herlig bokomslag :-)
Figuren er like herlig som deg selv og passer flott her.
Ønsker deg en god helg.

AnneH sa...

Så fint det ble. Fargene passet veldig godt sammen. Den herlige jenta er prikken over i-en!

Siv sa...

Hei! Det ligger en Award til deg inne hos meg. :o)