tirsdag 29. mars 2011

Hopp og sprett og tjo og heiJeg har ikke tenkt å gjøre bloggen min til en veldig privat sak. Det er liksom alle håndarbeidsprosjektene mine den først og fremst skal fylles med, men noen unntak innvilger jeg meg. 
Mitt store privilegie i livet er å fremdeles være aktiv med idrett. Ikke en hvilken som helst en heller, men en ballidrett. Det er jo det jeg elsker; å hoppe og sprette og løpe etter en ball.  Det andre privielgie i denne forbindelsen er å trene og spille sammen med denne flotte jentegjengen. 


Så fremdeles beruset etter forige helgs store volleyballdag i Horten ble dette innlegget unnfanget. Her er altså jeg og alle jentene mine. Antageligvis tror de at de bare er Gro sine jenter, men det de ikke vet er at de er mine også! 


Her er vi altså: Bakerst fra venstre: Hanne, Tina, Anna, Malin, Ingrid, Gro (trener/spillende trener alt ettersom), forrest f.v.: Isabel (trener Gros datter), Kathrine, Vyha og meg.


Det verker i hver eneste muskel enda etter fem spennende kamper. Av tolv lag endte vi på femte plass. Totalt for i år har vi spilt så bra at vi er der vi hadde håpet å være: Vi skal spille kvallik om opprykk fra tredje til andre divisjon.  


Det flotte speilreflekskameraet mitt var med til fri avbenyttelse. 
Vi har med eget publikum. Vivi, som passet på at fruktserveringen pågikk kontinuerlig, inklusive under time-outer, prøvde seg på selvutløseren.
Jarle og noen av jentene, Malin, Tina, Vyha, Isabell og Ingrid. Jarle, mannen til Gro, tok over coachingen for anledningen og kom med nyttige innspill. 


Nederst til venstre: Quan (svigersønn),  fungerte som presseansvarlig. Det tar på! Han har en drøm om å komme med på bloggen min. Antar at det er akkurat det han drømmer om i pausen mellom kampene. Drømmen er nå en realitet..


Nederst til høyre: Quan og dattra mi, Ingrid. 


Neste idrettsreportasje blir nok fra kvallikkampen..

7 kommentarer:

Litt av Mitt sa...

Så sprek du er da! Lykke til med kvallik :)

Anonym sa...

Du har en RÅÅÅÅÅ blogg !! Diggern <3

2ne sa...

Flott bilde. Er visstnok 2 eldre damer med på bildet også :-) hehe.....
Lykke til videre i spillet, dere ser jo veldig spreke ut da.

2ne sa...

Hei igjen Siri.
Har noe til deg inne på bloggen min :-)

Lisa sa...

Så koselig innlegg! Ser ut som om du trives der ja ... skikkelig sprek er du. :)
Skjønner godt at du vil vise bilde av Ingrid og svigersønnen din også, et pent par!
Ha en god dag!
Klem fra meg

Anonym sa...

Så herlig med et innlegg fra ditt "hverdagsliv". Du er jammen sporty, Siri!! Ikke rart du holder deg så godt:)) Nydelig datter du har:) Ha en flott og sporty dag:) Klem

Anonym sa...

Award veiledning:)
1.Du høyreklikker på selve awardhjertet og limer det inn i innlegget ditt.

2.Så kan du evt. gjøre det enkelt ved å kopiere spørsmålene på samme måte. ELLER skrive inn alle spørsmålene på egenhånd....og svare da:)

3. For å lage koblinger, markerer du navnet på bloggen du nevner og klikker på "kobling" i verktøyslinjen. Så skriver du inn nettadressen der.

Eller så kan du gå en tur opp til meg en formiddag du har fri, så får du kaffe, cookie og veiledning;)

Ha en god dag:))