tirsdag 26. januar 2016

Pulsvanter og stær

Det er litt mildere i været, og det er ikke lenger nødvendig å sette vottepar på vottepar for å slippe neglesprett. 
Da er det praktisk med pulsvanter. 


Før du leser resten av innlegget vil jeg legge ut en viktig tilbakemelding jeg fikk fra en Berit: 

"Heisann!
Et lite tips fra en annen fuglmater: 
Meiseboller bør tas ut av plastnettingen (og puttes i en dertil egnet holder), småfuglene kan etter sigende hekte fast overkanten på nebbet, slik at de blir skadet. Jeg har ikke sett det selv, men ornitologer hevder det er tilfelle." 

Jeg fortsetter oppfordringene om å sørge for store og små skapninger i vinterværet fortsetter. Maten jeg legger ut forsvinner i forrykende tempo, så det tyder på at fuglene er sultne og trenger mat selv om kulda er på vikende front. 


 Jeg har aldri tenkt over at stæren er en flott fugl, men bare se her på de flotte fargene og det fine mønsteret på fjærene!Godt vintervær til alle sammen!

Hilsen Siri

5 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Pulsvanter er både fint og praktisk. Det blir nærmere vår for hver dag nå, men det er lenge til det blir varmt nok uten både votter og pulsvarmere. Stæren er vakker. Artig å studere fugler på nært hold. Da kommer mange flere detaljer frem.

Kort og Søm sa...

Så mange fine pulsvarmere du har strikket :)

Berit sa...

Heisann!
Et lite tips fra en annen fuglmater:
Meiseboller bør tas ut av plastnettingen (og puttes i en dertil egnet holder), småfuglene kan etter sigende hekte fast overkanten på nebbet, slik at de blir skadet. Jeg har ikke sett det selv, men ornitologer hevder det er tilfelle.
Fine farger og mønstre- som alltid ;o)

Janne i Fagerlia sa...

Flotte pulsvanter med fint mønster!

Lilla dør sa...

Pulsvanter er alltid kjekt! Praktisk og greie. Dei var kjempe fine.