tirsdag 4. juni 2013

Fire nye baksteklederJeg liker å bruke alle mulige farger, men det er en stund siden jeg har stukket nesa i kassa med lilla stoffer. Slik ble resultatet etter et dypdykk i nevnte kasse.

Fire nye bakstekleder som også kan brukes som brikker i kurver og på bord. Opprinnelig er de altså tenkt til å legges over gjærdeigen slik at den har det lunt og godt mens den hever.

Til den hvite kanten rundt og baksiden har jeg brukt stoffer etter et par tynne, hvite skjorter samt et litt tynt laken. Bakekledene blir finest hvis de er litt lette og luftige, synes jeg.


 Har aldri sydd på denne blokken før. Inspirasjonen kommer fra en ukjent blogg. Lotteriet mitt fra forrige innlegg ser ut til å gå særdeles dårlig. Det er mange som har vært innom og lest, men kun èn person har meldt sin interesse, og det er Elisabeth som er med fra før.

Det er enda noen dager igjen, men dersom det ikke blir mer interesse ser jeg meg nødt til å avlyse alt utenom første runde som allerede er i gang. Håper flere der ute finner ut at de vil melde seg på siden pengene går til et godt formål. I motsatt fall vil jeg altså avslutte aksjonen, men mitt bidrag vil uansett rulle og gå ut året. Hilsen Siri


9 kommentarer:

Randi Tangen sa...

Det var fine bakstekleer!

Timi sa...

They look great!

Liv Aagot Syse sa...

Så fine bakstekleder, koselig blokk og søte stoff!

Dollandesign sa...

Vilken underbart bra ide´ Du har! Att sy jäsdukar. Små trevliga projekt som blir till nytta i köket senare. Tack för tipset.

Dollandesign

Anonym sa...

Ha ha ha nå leste jeg feil hos deg. Leste baksete kleder. Forsto med en gang at det var kjempe smart. Har barnebarn som blir bilsyke og det et ikke pent med lakener og håndklær i hele baksete. Men et baksete klede med plast frote bakstykke hadde vært midt i blinken. Ha ha. Men helt ærlig - du har laget nydelige BAKSTE kleder. Hilsen Heidi

Patrizia Valle sa...

ohhh...very cute !
Pat

Kort og Søm sa...

Så fine bakekleder :O)

karinanna sa...

God ide, jeg er ikke glad i å brodere men selvfølgelig kan jeg gjør det på din måte. Takk igjen ...

Lisa sa...

Delikate bakstekleder! :)Flotte fioler og flott den blå og grå krukka di! :)