søndag 2. juni 2013

Fra tanke til handling

 
 
Noen ganger kan det være langt fra tanke til handling,
men gode tanker hjelper dessverre ikke alltid.
 
Nå er jeg klar for å gjøre et rykk i riktig retning.
Jeg skal starte lotteriet jeg har hatt i tankene i aldri så lang tid.
 
Lappe-Grete startet tidlig i år opp en innsamlingsaksjon til forskning mot brystkreft. Jeg har allerede meldt min interesse, men så vidt jeg forstår har ikke aksjonen på noen måte tatt av. Det er dette jeg lenge har tenkt at jeg vil prøve å gjøre noe med. Derfor har jeg bestemt meg for å lodde ut noe av det jeg lager til det gode formålet.

Altså:

I minst fire uker fremover vil jeg lodde ut ting jeg har laget.


 
 
Førstemann ut som skal loddes ut er
"sminkepung med forfjamset katt."
 
Den kan bli din hvis du vinner, men først må du forholde deg til følgende:

- For hver gang du betaler inn i perioden er du med i ukestrekning om gevinst. Beløpet bestemmer du selv!

- For hver gang du betaler vil du ved utgangen av "lotteriperioden" være med i trekning av hovedgevinst (hva det er legger jeg ut litt senere. Nå er det viktigste at vi kommer i gang).

- Link til dette bildet og lag helst ett eller flere innlegg om aksjonen i tillegg og du vil være med i trekning om gevinst ved slutten av perioden. (Er du allerede med, gi beskjed om det pr. melding.)


Lappe-Grete- Jeg vurderer å belønne den som på mest kreative måte samler inn penger, enten fra deg selv og/eller fra andre. Som eksempel kan jeg nevne meg selv som gir 1 kr. for hver 100 som er innom bloggen min i tillegg til at jeg donerer 10 % av hvert salg i nettbutikken (skal komme tilbake til hvor mye det har blitt). Elisabeths variant er følgende: I tillegg til å følge min oppfordring om å gi 1 krone pr. 100 besøk, har begynt å spare for hvert garnnøste hun bruker opp og gir 10 % av det garnet koster.  (Hvordan går det, Elisabeth?)
Lappe-Grete gir alle pengene hun tjener på salg i løpet av året. Du trenger ikke en gang ha egen blogg for å samle inn penger til aksjonen på en kreativ måte. Bruk fantasien!


Slik gjør du:

Betal inn på
kontonummer: 5005 05 11011
Melding - i stedet for KID-nr - dette for å sikre at beløpet går til aksjonen:
"Lappe-Gretes innsamlingsaksjon - brystkreftforskning"

Husk å skriv en kommentar i kommentarfeltet mitt (du trenger ikke å oppgi sum.) Har du ikke egen blogg må du skrive mailadressen din.

Har du allerede gitt til aksjonen, eller allerede er med, gi melding om dette, og du vil allerede være med i trekningen av første- og hovedgevinsten.


Hvis du ønsker å lese mer om aksjonen og foranledningen til den kan du gå til Lappe-Gretes innlegg. Ellers kan du gå inn på mitt første innlegg om aksjonen her.

Jeg står som garantist for at pengene når dit de skal da jeg allerede har fått takkebrev fra Kreftforeningen. 

Etter interessen for aksjonen å dømme skulle vinnersjansene være formidable. Jeg ønsker deg lykke til, og husk nå på at pengene går til noe vi alle på en eller annen måte kan dra nytte av. 
 
Er du en av dem som har sett aksjonen, men ikke riktig har kommet i gang?
Har du aldri lest om den før?
 
Det spiller ingen rolle, bare du kommer i gang.
 
Hver krone teller!
 


3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Supert tiltak!!!!! Håper det smitter.... Av og til trenger en ett spark bak og det fikk jeg nå. Har hatt opptelling og satt inn penger til innsamlingsaksjonen til Grete. Syns egentlig at det ble litt lite på 5 mnd så jeg doblet summen. Alle monner drar:))
Takk for "sparket" og ha en fin kveld.

Klem

Grete sa...

Takk for støtte og initiativ til å trekke flere med! Det har , som du også skriver, ikke tatt helt av -ennå- men jeg er stadig optimist , og håper og tror at mange kvinner vil bidra innen årets utgang. Og om noen er i tvil om hvorvidt pengene går dit de skal, er det bare å sjekke kreftforeningens nettside, der finner dere kontonummeret. Meldingen i stedet for KID gjør at pengene registreres på aksjonen, og det er jo spennende å se hvor mye penger vi kvinner kan klare å samle inn til en god sak!

rigmor skorpen sa...

Eg støtter brysreft aksj og har sattinn 200kr på kontoen. og utfordrer alle sy-damer til å gjere det same.