søndag 6. mars 2016

Tre par votter og sosiale ender

Jeg strikker så mye og bildene ligger på vent. Jeg mister snart oversikten, og vet ikke lenger hvilke bilder jeg allerede har lagt ut på bloggen og hvilke som som venter på riktig anledning. Det blir ikke så mye variasjon, kanskje. Det er grenser for hvor mange votter det er spennende å se, men så var det denne arkiveringen, da. For min egen del er det moro å se alt jeg lager gjennom året. Ikke så rent lite.. Min kreative side blir bare viktigere og viktigere for meg. En dag uten håndarbeide er, ja, meningsløs er vel å ta litt for hardt i, men at jeg blir abstinent - jo, det er ingen overdrivelse!  

Igjen vil jeg takke for alle hyggelige kommentarer fra dere andre der ute i blogglang. Min blogging er litt av og på om dagen. Det tar en del tid å blogge, men jeg har ikke tenkt å slutte, og jeg har masse bilder som etterhvert skal opp og ut! 
  


Et egenkomponert vottepar.


Nå som vi ikke har katt lenger har jeg, ikke tilsiktet, det har bare blitt slik, begynt å fotografere fugler. Denne gjengen bor i en hage, midt i et boligfelt. De kom stormende mot oss en dag vi gikk på tur. Det vil si at det var visst naboene de stormet mot. Naboene, til endene, altså, kom hjem fra vinterferie samtidig som vi passerte. De kunne fortelle at disse fuglene alltid kom for å møte dem når de kom hjem, enten det var fra det ene eller det andre ærendet. Etter at de hadde hils på oss/naboene, tuslet de tilbake der de kom fra. For en herlig gjeng!   

Siri

4 kommentarer:

Lisbeth Severinsen sa...

Så mange fine votter du har laget !

Livihus sa...

Åh - for et koselig blogginnlegg :) Vottene er jo helt nydelige,og disse endene er jo minst like skjønne! Mens barna var små, hadde vi både høner og ender, og du verden så mye glede vi hadde av disse herlige skapningene! Og ja visst er de sosiale :)
Ønsker deg en fortsatt fin mars!

Klem fra Levanger

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Så utrolig flotte ting :)

Janne i Fagerlia sa...

For min del blir jeg aldri lei av å se alle fine votter som ser dagens lys. Synes det er nydelig alt du lager. Bare fortsett du :)