søndag 4. oktober 2015

Solgt!De lilla sokkene var noe av det jeg solgte på Blå i dag.

Det vrimlet av folk, turister, turgåere, shoppinghungrige. Alle sammen i skjønn forening. Det var et nydelig høstvær - alt lå til rette for en flott dag!

Både Ingun og jeg var fornøyd med salget. Men aller best: Vi tok noen runder og så oss ut hvem vi kunne tenke oss å ha med på vårt eget julemarked. - Og alle vi spurte var positive, og vil være med!  


Et lite utvalg fra bordet mitt. 

Vi fikk en av de beste plasseringene, syntes vi sjøl i allefall. Vi fikk sitte på broa - og solen varmet oss så vi slapp å fryse. 
Ingun strikker så flotte luer - håndstrikket i prima kvalitet - det henger ikke helt på greip, men de blir altså billigere enn de fleste luene man f.eks. får kjøpt i sportsbutikkene rundt omkring. 
 Nå venter det en del jobb på oss, men vi skal få det til - det skal bli et flott julemarked! 


sokker i full fart.


Ha en riktig fin uke!

Hilsen Siri 

2 kommentarer:

2ne sa...

Ser ut som dere har hatt en fin dag og med så fint vær så var det vel godt besøkt også tenker jeg. Håper du fikk bra med salg. Ønsker deg en flott høst og mange forberedelser til julemessa :-D Klem

Janne i Fagerlia sa...

Ååååå, her så det trivelig ut. Jeg elsker slike markeder. Sikkert kjekt å delta på et slikt arrangement. De lilla sokkene dine var nydelige både i mønster og fargevalg.