mandag 3. mars 2014

Lek med strikkepinner og fotoapparat

 
 
Symaskina står og samler støv for tiden. Det blir for mye styr å finne frem alt utstyret når hverdagen blir i travleste laget. Strikkepinner og garn, derimot, er enkle å ha med å gjøre. Det tar ikke rare plassen, ja, hvis jeg ikke tenker på at loftet er fullt av garn som bare venter på å bli sokker og votter og alt det der (sannelig tror jeg det er garn til tre-fire gensere også). Ja, ja, jeg trenger i alle fall ikke å gå på butikken når jeg skal lage noe nytt..
 
Og under her kommer noen ganske uvanlige fotomotiver.
 

 

 
Med kamera på magen var jeg ute etter noe å ta bilde av. Og med linsen pekende i alle retninger forsøkte jeg meg på så mangt, og vips fikk jeg øye på noe jeg som vi er så vant til å se at vi knapt legger merke til i det hele tatt, nemlig skorsteiner.

Rene kunstverket!
 

 
Her har jeg komponert nye votter med flettestrikk. Jeg fikk så dreisen på det at det har blitt flere par. Her får du se et par grå.  
 
Det er mandag i dag, og det betyr at startskuddet for uka har alt gått.
 
Da får vi gjøre vårt beste for å lage oss en god uke!
 
Lykke til, alle sammen!
 
Hilsen Siri

9 kommentarer:

Sissel sa...

Nydelige votter. 😃 du har jo helt rett i at vi ser jo ikke det vi egentlig ser mye av. Disse skorsteinene var jo kunstnerisk utført, herlig å se.

Klem Sissel

weide mama sa...

Hallo Siri
Schöne Fotos von den Schornsteinen, du hast sie mit gutem Blick fotografiert, das mag ich!
Handschuhe in grau mit Zopfmuster sind sehr praktisch im Winter(wir haben keinen)
Liebe Grüße von Wilma

Grete sa...

Nydelige flettemønster på vottene dine,
Vi er nok "flinkere" til å se i bakken enn opp i lufta, glatt og sørpete som det er ! Men når våren kommer, skal jeg heve blikket!

Birgitte sa...

Nydelige votter! Det er rart hvordan man legger mer merke til ting gjennom kameralinsen - jeg likte skorsteinsbildene dine:)

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Jeg syns virkelig vottene dine er kunstverk også, helt nydelige!

Randi Tangen sa...

Så Flotte votter a'gitt!! :)

Hanne Rimmen sa...

Hej Siri
nu fik jeg tid til også at kigge på din blog.
jamen gud så mange fin sager ;o)
Jeg vil følge dig tæt.
knus, Hanne

Lisa sa...

Ja, vottene dine er flotte, som kunstverk! :)Fine skorsteinspiper! Det er ikke akkurat det jeg legger merke til på tur, men nå kommer jeg nok til å være mer bevisst på dem.

DoktorIngrid sa...

Nydelige votter og nydelige bilder; -jeg er helt enig i at man ser ting anderledes, og man ser MER, når man har kamera med seg :-)