lørdag 18. mai 2013

En hyllest til Lisa-Sol
For mange er Lisa-Sol et kjent bloggnavn. 

Jeg kjenner henne enda bedre som Elisabeth.

Det er neimen ikke lett å se, men Elisabeth har rundet 50 (femti) år! Det er til og med en stund siden, men det har bare ikke vært anledning for oss å treffes på en lang, lang stund.

***Vårt bekjentskap startet med at Elisabeth var student som jeg fulgte opp under en praksisperiode. Vi fant raskt ut at vi hadde felles, kreative interesser. Ikke bodde vi langt fra hverandre heller. Vi fortsatte kontakten utover perioden, og som takk for veiledningen fikk jeg til og med et kveldskurs i scrapbooking! Vårt bekjentskap har kommet og gått i takt med travle og mindre travle perioder både på jobb og hjemmebane.

Etter et pars års opphold møttes vi tilfeldig igjen. På den tiden var Elisabeth bitt av bloggbasillen. Hun var begeistret over å hatt nesten tusen besøk og to følgere på bloggen... Vel, dette fenomenet kunne jeg ikke forstå noe som helst av, men etter å ha avtalt et besøk fikk både vårt bekjentskap og min interesse for søm og blogging en ny æra. I vill fart måtte jeg en sen romjulskveld bestemme meg for et bloggnavn; "ellers kan det bli lenge til du får en blogg. Kan ikke ha blogg uten bloggnavn," sa Elisabeth som sant var. Siden den gang har alt bare ballet, eller skal vi si blogget, på seg.

I løpet av de snaut to årene som har gått siden da har Elisabeths blogg vokst seg stor og sterk. Bloggen hennes har vært besøkt nesten 40.000 ganger og hun har over 130 følgere. Det kommer nye innlegg jevnlig, og varemerket på produktene hennes vil jeg si er miksen av gamle og nye stoffer, satt sammen på en gjennomtenkt og nøyaktig måte.

Det er alltid koselig å treffe Elisabeth. Vi utveksler ideer, erfaringer, et og annet quiltestoff, stiklinger og planter, vi drøfter privatlivets sorger og gleder, kort sagt:

Vi er i vårt ess!


Jeg vet at Elisabeth liker mammas filleryer. Derfor håper jeg at gaven gleder. Fargene går i blått og rødt. Friske farger, og om de skulle være i friskeste laget vil den passe ypperlig til jul.

Jeg har vist frem mange av mammas filleryer her på bloggen. Dem kan du se her***
Det spennende hageeventyret vårt går sin gang. Hagen er i ferd med å eksplodere i farger  og former. Tulipanene står for tur. Vi vet litt om det som kommer, men ikke alt.  


Lisa-Sol: Gratulerer så mye med for lengst overstått femtiårsdag!

Til deg og alle dere andre ønsker jeg dere en riktig god pinse!

Hilsen Siri

6 kommentarer:

Wilma Weyand sa...

Hallo Siri
Du hast so lieb von Elisabeth(Lisa)geschrieben, ich mag sie auch sehr!Du und Lisa habe ich von Anfang an beim Bloggin kennen gelernt und auch noch heute schaue ich mir mit viel Freude eure Beiträge und toll genähten Arbeiten an!!!
Frohe Pfingsten wünscht dir Wilma

Lisa sa...

Oi .. nå ble jeg overrasket, trodde ikke du skulle lage noe innlegg av bildene .. :)
Hjertelig takk for det flotte innlegget! Føler meg virkelig beæret!
Jeg setter stor pris på vennskapet med deg, det har alltid vært en glede å være i ditt selskap! Masse inspirasjon har jeg fått også! :)
Jeg ble kjempeglad for den flotte rya jeg fikk! Knallfin! Den skal jeg ha på syrommet/gjesterommet. Hilsen moren din og si at hun er veldig flink!
Ønsker deg og familien en fortsatt god pinse!
Klem Lisa

Polarhjerte design sa...

Lisa har jeg fulgt helt fra starten av min blogg,og hun inspirerer både meg og mange andre med sin kreativitet og humør. Alltid har hun tid til å kommentere hva jeg gjør, og sikkert andre også. Hilsen Elin

Quiltefeen sa...

Så koselig å lese! :)
Jeg fant også Lisa-Sol fort når jeg startet min blogg. Det var gjennom deg jeg fant hennes blogg. :)
Hun har mye inspirasjon å dele, og det gjør hun med glede.. Tips og triks deler hun også med andre, og det er alltid så hyggelig med kommentarene hennes på bloggen min :)
Rya er knallfin!! Nydelige farger, og jeg ser jo at den falt i smak. ;)
Vel overstått 50års dag til Elisabeth.. :)
Nydelige bilder av hagen, Siri.
Ha en fortsatt strålende pinse, begge to.. ;)
Klem, Kristin

Janne i Fagerlia sa...

Må innrømme at jeg ikke har hørt om Lisa-Sol tidligere. Nå har jeg vært innom bloggen hennes, og fant mye kjekt å se. Filleryene til din mamma var også fine i sine spreke farger :)

Elisabeth sa...

Så fin innlegg:)) Har fulgt Elisabeth`s og også din blogg lenge. Både du og hun inspirerer meg mye. Kjekt med venninner med felles interesser:))