lørdag 31. mars 2012

Sokker og påskehilsen


Jeg klarer ikke å dy meg. Må konkurrere.Denne gangen er utfordringen i Pinnekroken "sokker". Sokker er jo min spesialitet.. Selvfølgelig må jeg bidra.

Det er en stund siden jeg strikket disse. Før bloggens tid, faktisk. Det vil si over ett år siden. Sokkene fikk min søster. De er faktisk velbrukte. Det skulle vel tyde på at det er god kvalitet på dem, da, for jeg synes de egnet seg godt for fotografering til tross for slitasje og høy alder.

"Hovedmønsterborden" er fra et cirka tretti år gammelt mønsterark fra Husfliden. Resten er komposisjon etter innfallsmetoden. Litt av det og litt av det.

Og nå setter påska inn! I morgen starter ferien, og jeg starter med bilder fra Kvitfjellturen for fjorten dager siden. Det var strålende sol, og skiføret ble etterhvert bra etter at Jarle fikk på klisteret.  


Og midt oppe på fjellet stiftet vi bekjentskap med en nysgjerrig og flott fugl, visstnok en lavskrike. Det var tre stykker av dem som byttet på å komme nærmere og nærmere. Til slutt var den ene bare en halv meter unna oss. Vi knipset og knipset og fikk mange, flotte bilder.

  

Jeg vil sende en takk til alle som har vært med og stemt på Pinnekrokens utfordring om å slanke garnlageret. Avstemningen foregår enda to dager så det er fremdeles mulighet for å stemme.  

 Med påskebilde fra Hjerterom - en fantastisk spennende butikk på Åråsen på Lillestrøm ønsker jeg alle mine "bloggvenner" en flott påske, enten til fjells, ved sjøen, i byen, hjemme, borte eller hvor som helst!  

17 kommentarer:

1000 Gleder sa...

Åh, så koselig innlegg med flotte bilder :-) Nydelig pippip, flotte sokker, deilig vær, blide mennesker og koselige blomster. Hva mer kan man ønske seg? Til og med appelsinen var på plass... Fortsatt god påske!

Anonym sa...

Gubba noa så flotte sokker! Herlig med farger:)

Så flotte Bilder:)

Grete sa...

Flotte sokker, de kan du trygt konkurrere med! Bildene dine ellers gir påskestemning, det må vi dra langt for å finne her Østlandet. God påske til deg også!

Siv sa...

Jeg har stemt! :o)
Riktig god påske til deg! :o)

Silje sa...

Jeg bare ELSKER de sokkene! Kan du strikke slike til meg?

Nydelige påskebilder også. Ja, i dag har vi kost oss med å bygge terrasse og selvsagt appelsin og kvikk lunch i pausen ;) Riktig god Påske til deg.

Nyt kvelden!

Lisa sa...

Nydelige sokker! Herlige bilder!
Du fikk min stemme! Lykke til med konkurransen! :)
Har hørt en del om den spennende butikken, tror jeg skal ta meg en tur etter hvert ..
Kos dere i påsken! :)
Klem Lisa

Lindas hobbyhjørne sa...

Så nydelige sokker, fins ikke noe bedre en hjemmelaget!
Da har jeg stemt :)
Klem.

HegeT sa...

Ønsker deg en riktig god påske. Får håpe det blir mange dager i solveggen, med appelsin...eller forran peisen med strikketøyet..

påskeklem
HegeT

Kort og Søm sa...

Kjempe fine sokker!!
God påske :O)

Bea sa...

Nydelige sokker,og heldig søster!
Ha en riktig god påske du også!
Beate

Ann Jorunn sa...

Du sier at sokker er din spesialitet...du mener vel å si at det er en av dine spsialiteter. Du er jo spesialist på så så uendelig masse;))

Ble i skikkelig påskestemning av de fine bildene dine.
For øyeblikket har vi strålende påskevær, men i løpet av dagen har det meldt opp til styrke 20 - så nå skal vi skynde oss en tur ut i finværet før det braker løs:-)

Ann Jorunn

Elisabeth sa...

Å nå fikk jeg påskestemning. Fine bilder og fine sokker.
Ha ei fin påske.
Klem Elisabeth

hjertemynthe sa...

Så herlige sokker! Var nettopp inne og sjekket statusen på pinnekroken, og du leder!! Jeg heier på deg =) Kjempekoselige bilder du har tatt <3

Sissel sa...

De sokkene var jo lekker, de fortjener honnør :-)
Nydelige stemningsbilder, som gjør at snøfokket ut ser noe bedre ut :-)

Ønsker deg ei riktig god påske.

Klem Sissel

Snertne sneller og små nøster sa...

Veldig fine sokker :-) Det går i sokker her også - jeg driver og slanker garnlager ;-)

God påske - klem Siv

Bedstes Patchwork sa...

Skønne sokker og smukke billeder.

Hege Anita sa...

fine sokker, å jeg likte fargene så godt !!:)