tirsdag 28. februar 2012

Rigmors målebåndhus, Elisabeths pulsvarmere og små vårtegn


Jeg får mange koselige kommentarer, og noen ganger får jeg mailer fra folk som har vært på besøk på bloggen min.

For en stund siden fikk jeg en bestilling og en koselig mail fra Sunnmøre. Rigmor Skorpen bestilte et nøkkelhus og spurte samtidig pent om det hadde vært mulig å få tilgang på en syveiledning. Det siste hadde jeg ikke trengt å bry meg om, for Rigmor klarte seg nok utmerket uten å se på den veiledningen. Hun så på nøkkelhuset og fant ut hvordan hun skulle gjøre det. Ikke nok med det, hun fant en bedre metode å gjøre det på, mye bedre!!  Da sendte Rigmor likegodt en modell tilbake slik at jeg kunne se. Beklager, ingen flere får tilgang på dette i denne omgang. Vi vil ha hemligheten i fred til vi vet hva vi skal gjøre med den.... 

Rigmor er en veldig kreativ dame. Så kreativ at hun har fått utgitt et mønster i Quiltemagasinet dette nummeret. Der får du se hennes egendesignede skoposer. Så derfor: Ta en (ekstra) titt i Quiltemagasinet denne gangen.


Takk for engasjementet, Rigmor! Det inspirerer!

Elisabeth i Molde har brukt vinterferieuka på garnslanking, og har gått ned hele 482 gram! Det går mine 119 gram en høy gang!

En av de tingene hun har laget er disse søte pulsvarmerne etter en oppskrift jeg la ut for en liten stund siden. Med fare for å bli tatt for å være svært selvopptatt og selvhenførende må jeg bare si at jeg synes det er moro, veldig moro å få tilbakemeldinger og bilder når noen har brukt mønstre jeg har lagt ut. Men det er selvfølgelig ikke noe krav!


Jeg er, som jeg har gjentatt til det kjedsommelige opptatt av hus, eller arkitektur, som det heter så fint. Er man opptatt av arkitektur når den arkitetekturen man er interessert i stort sett består av små, koselig hus, sånn som dette her?  

Det var i allefall hit Jarle og jeg tok med oss fotoapparatet og noen "bloggprodukter" forleden dag.   


Bak vinduene på det lille Landhandleriet henger det ukeblader av gammel årgang.- Og ute i snøen nyter en gammel sykkel sin pensjonisttilværelse.

Dagene blir lysere og snøen smelter.

Det lakker og lir mot vår!


Hilsen Siri 

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hei. Takk for gratisreklame. Syns det er en selvfølge å henvise til den som har laget mønsterene jeg bruker. Ros til den som fortjener det. Takk for at du deler med oss andre. Og du, du har "slanket" lagret mitt litt for mye, men det tar jeg som ett kompliment. Jeg jobber fremdeles med slankinga:))
Ha en fin dag.
Elisabeth

Heidi's hjørne sa...

Koseligg innlegg, og koselig at mønstrene dine blir tatt i bruk, og at du viser de fram. Synes ikke det var sekv skryt i det heletatt. Synes det var et kjempekoselig innlegg å begynne dagen med.
Koselige bilder. :-)
Ha en fin dag, klem Heidi

Gudrun sa...

Dina nyckelhus är så gulliga!
kram Gudrun

Ulla's Quilt World sa...

Your quilts/crafts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world!
www.quiltworld2.blogspot.com
Hugs, Ulla (from Finland)

Bea sa...

Små hus er så koselig, både de til målebånd og de til folk:)
Så gøy med felles utviklingsarbeid.
Beate

Tilonino sa...

Tusen takk for fine ord på bloggen min :) Kjekt at du la meg til i bloggrollen din. Jeg vil gjøre det samme :) Fine ting du har laget.
Klem fra Tine