mandag 17. oktober 2011

Høstfilosofi

Nå er jeg så lei av å bare skrive en liten snutt om det jeg syr. Så i dag har jeg bent frem bestemt meg for å skrive noe som er morsomt. Noe med snert over med skarp og spisset penn. Det skal handle om alt og ingenting - og fremfor alt skal det som tidligere nevnt være morsomt. Noe man kan le av og humre litt i skjegget og si at sannelig finner hun på mye rart. Forresten så håper jeg for din del at du ikke har noe skjegg å humre i i og med at du med all sannsynlighet tilhører det kjønnet som gjør hva som helst for å holde unna all annen hårvekst enn det du har på hodet.

Desto mer jeg tenker over hva det morsomme innlegget skal handle om desto mer krymper min fantasi inn. I skrivende stund er den en knapt synbar liten prikk. Merkelig, nå som jeg jeg gikk så målbevisst bort til pcen. Underlig hvor lite morsom man blir i det øyeblikket man har bestemt seg for å være nettopp det..

I stedet tror jeg innlegget får handle om noe trivielt og kjedelig. Som for eksempel at jeg har fått sydd ferdig det siste solbrilleetuiet mitt. For meg er jo det littegranne morsomt i og med at det har ligget som UFO en stund. Det er ikke fullt så morsomt å tenke på at det nesten er et helt år til det kan bli tatt i bruk til det det er tiltenkt: Nemlig som navnet tilsier; et hus hvor man kan oppbevare solbriller. Eller forresten: Hvor gjør du av solbrillene dine på vinteren? Jasså, slenger du dem bare i en kommodeskuff eller ligger de i hylla på badet hvor de lager rot og tar opp unødvendig plass, du også? Kanskje det ikke er så dumt med solbrilleetui på vinteren også, da? Slik kan de henges opp i vinteropplag eller legges i trygg forvaring i "sommeropplagsskuffa"?

Synes du jeg var morsom nå som jeg begynner å minne deg på at vinteren er i anmarsj?

Ikke det?

Ikke jeg heller!!

Har jeg ikke vært deppa før så ble jeg det av å skrive dette her.. For ikke å vippe deg helt av pinnen så vil jeg minne om at jeg forresten synes at høsten er den fineste årstiden! Det er ikke mye som kan måle seg med  levende lys, en varm tekopp og strikkepinner som klirrer jevnt og trutt.

Ha en flott høstuke! Hilsen Siri11 kommentarer:

Gudrun sa...

Hösten är härlig. Jag njuter när det blåser massor över vår ö och regnet piskar på rutan. Även underbara promenader en kylig dag då färgerna sprakar i naturen.
Levande ljus på kvällarna är underbart.
Trevlig höst önskar Gudrun/Hönö

Grete sa...

Blir vel ikke direkte deprimert av å minnes om at vinteren er i anmarsj, men kunne godt hoppa fra høst til vår, med mindre vinteren kunne være max fem minusgrader, sol, silkeføre i skiløypene, aldri glatt og ferdig måka snø. Til tross for vakre høstfarver, er jeg mer glad i å se at det spirer og gror, enn jeg er i å se at alt visner.
Ha en fin kveld!

Margit sa...

Hei Siri!Høsten er da ei fin tid med varme på peisen og levende lys - og ikkje minst det er jo tida for å samles og sy sammen. Mange kjekke kurs og greier! Vinteren derimot, med slaps søle og kulde..kan eg klare meg uten ;O) Men det aller beste med høsten er at kvar dag så er vi ein dag nærmere våren og ny blomstring ;O) Ønsker deg ei flott veke - og du, solbrille etuier har vi no bruk for hele året..de skal jo ha en fin plass sålenge de venter på å komme i bruk igjen og? Klem

lise sa...

Det var gjerne ikke så morsomt, men du fikk da i alle fall skrevet mer enn en snutt om det du har sydd. Det må da være halvveis til mål, det!

Kort og Søm sa...

Denne kan du godt bruke på vinteren også..eller vente til påsken, da blir det sol!! :O)

Lindas hobbyhjørne sa...

Jeg sitter her å smiler... for jeg kjenner meg så godt igjen!! Det er merkelig det der... når jeg bestemmer meg for å prøve på et morsomt innlegg så for jeg det bare ikke til, men når jeg ikke tenker over det... så kommer det av seg selv :))
Fine de brille etuiene dine!
Ha en fin dag, klem.

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Eg humra over hårveksten her og der,skal foresten til frisør i dag.Får beskjed av de eg bur med,at eg ligner på ei ugla,hva nå det betyr.Ugler er jo så populære nå,så da følger eg moten!Høst har vi hatt hele sommeren,så den kan vi godt nå,vinteren er noe herk,men en kan sy masse,det er sant,men den er så uuuuuuuuuuuuendelig laaaaaaaaaaaaang!
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad

snakkemunn sa...

Jammen skriver du fint om høsten, men jeg synes likevel etuiet ditt er det fineste. :))

AnneH sa...

Tja, godt noen liker høsten da, for det gjør ikke jeg! Men da hjelper det iallefall å lese sånne koselige innlegg som det du skrev. Det gjør da ikke noe om det ikke ble så "morsomt", så lenge leseren humrer med (som jeg gjorde).
Flott etui, i glade farger.

Siren sa...

Må si jeg humret litt i "skjegget" da jeg leste innlegget ditt... ;) Og ja, høsten er deilig når sola skinner og det er litt småkaldt ute - som i dag.
Hærlig brilletui :)

Lisa sa...

Måtte smile litt! Ja, jeg tenker også litt på at det kunne være gøy å skrive noe morsomt i stedet, eller i tillegg ..
Kjempefint brilleetui, koselig med hjerte på!
Ha en god dag! :)
Klem