torsdag 20. oktober 2011

Heklebrikke


Tiårets storopprydningsaksjon er for lengst avsluttet. Den bød ikke på de helt store overraskelsene, men noen små. For eksempel denne, lille heklebrikken som lå i et skap. Det eneste som manglet var å få festet trådene så var den fiks ferdig. Jeg kan knapt huske å ha heklet den. Mønsteret skulle jeg gjerne ha hatt, for det var da riktig så søtt, men det er borte. 

Jeg skal ikke bagatellisere storoppryddingen min. Den var omfattende, men ga da også store resultater. Omtrent tre billass ble levert til kreti og pleti. Mye havnet på Aktivum, stedets bruktbutikk som jeg anbefaler på det sterkeste å benytte både til avlevering og kjøp av det du måtte ha bruk for dersom du bor i området (de har det utroligste!) Vel, vi har fått hverdagen tilbake, og hvor banalt det enn måtte høres så er det faktisk sånn at jeg klarer å sette pris på den. Og alt blir så mye lettere med orden rundt en.


Jeg får så mange koselige kommentarer og hilsner som jeg setter umåtelig stor pris på. Men innimellom så går det litt i surr for meg. Jeg mister litt kontroll og klarer ikke å svare og gi respons slik helst skulle gjort.  Når det skjer vil jeg dere skal vite, alle gamle og nye bloggevenner at jeg blir veldig glad for kommentarene selv om jeg ikke alltid får somlet meg til å gi respons tilbake. 

Minner enda en gang om Inger-Johannens giveaway med trekning 1. nov.


En riktig god torsdag ønskes alle dere 

fra Siri

6 kommentarer:

Trude`s hverdag sa...

Kjempesøt heklebrikke, har alltid ønsket å kunne hekle, men det er ingen som klarer å lære meg fordi jeg er kjeivhendt, må lissom lære det "feil vei". Enig med deg, det er deilig med orden og system rundt seg :-) Ønsker deg en fin dag.Klem Trude

Ulla-Bella sa...

Nydelig brikke:) Takk for tipset om utfordring - det visste jeg ikke:))

weidemama sa...

Hei Siri

Du har allerede soooooo mange fine ting vist her, så kan du også noen ganger litt pusterom fra det virkelige liv historier gönnen.Deine jeg synes er veldig spennende og merker jeg at hver gang en høy eller lav i livet hat.Aber en så kreativ kvinne som du alltid har positive ideer, som jeg liker!
Se deg snart igjen og mye kjærlighet fra Wilma

Lisa sa...

Skjønn blomsterbrikke! Det var bra denne kom frem i lyset .. :) Flotte bilder!
Klem

Silje sa...

Nydelig arbeid! Rene kunstverket.

Sissel`s Syglede sa...

Kjære all verden, jeg heklet mye da jeg var yngre og dette fikk meg til å drømme tilbake. En lekker brikke du har fått gjort ferdig.

Jeg tror ikke jeg husker så mye som en maske i dag. Symaskina har lizzom overtatt hele mitt liv..hehe...

Vil ønske deg en finfin og kreativ helg:-)

Klemz Sissel.