søndag 20. mars 2011

Syhelga går mot slutten..
Bildet over viser gaven jeg fikk av Tone da hun kom på besøk med kofferten full av de lekreste stoffer og utstyr til en hel sybutikk. Den koppen er "helt meg." Hvis den ikke går i gulvet, men holder seg der den skal være, fortrinnsvis på bordet, så kommer den til å romme adskillige liter med kaffe fremover. Jeg fikk ny yndlingskopp! 


F.v.: Tone, Elisabeth og meg.


Vi har levd i vår egen boble denne syhelga, fullstendig beskyttet mot virkelighetens skyggesider. Det tror jeg man kan ha god bruk for innimellom. Men denne gangen var det noe vi skulle ha fått med oss. Først da det var for sent oppdaget vi at det ble oppfordret til bloggpause den 18 mars i sympati med jordskjelv- og tsunamiofrene i Japan.


Jeg setter pris på det sosiale engasjementet som finnes blant bloggerne, og beklager at aksjonen gikk hus forbi denne gangen!


Jeg er heldig!

Elisabeth hadde med søte
stoffbiter til oss. 

Det var så sjelden at det måtte foreviges:
Tone tar en liten sypause..


Oppsummering:


Det har vært en alle tiders kreativ og hyggelig helg. En slik en hvor man holder på med noe hele tiden samtidig som batteriene lades og lades.. Det høres naturstridig ut, men noen ganger fungerer det slik. Jeg går på en ny uke med overskudd! 


I neste innlegget skal du få se hva vi fikk laget..

7 kommentarer:

AnneH sa...

Det har vært artig å lese begge bloggene deres. At man ikke har tid til å lese andres, forstår man godt. Jeg gleder meg til å se hva dere har sydd. Må si meg enig i at den koppen helt sikkert blir en favorittkopp, ja!

Margit sa...

å så fint dere har hatt det denne helga - og stas å få "følge med" - gler meg til å sjå kva som vart sydd - og Takk for fine ord hos meg!

:)

Med kjæleik til livet sa...

så koselig ;)

skulle ønske eg fikk litt tid til litt syhelg ....
så koselig med venner stoffer og berre kos ;)

og koppen va knallfine
ps... har ein slike eg og ;O)

klemma fra monika

Litt av Mitt sa...

Det høres koselig ut med en slik helg, bare sy og kose seg :) Man får masse energi av å drive med det man liker aller mest. Gleder meg til å se hva dere har laget.

Lisa sa...

Det var kjempekoselig å hilse på deg Tone! Og å være hos dere et par timer! Skulle gjerne vært lenger, men med jobb og besøk er ikke det så lett.
Flott kopp og kort du fikk Siri! Nå er vel Tildakaninene ferdige snart? Gleder meg til å se dem! :)
Ha en god dag!
Klem fra meg

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Takk for hyggelig kommentar Siri :)Aksjonen ja...ikke jeg heller :0( Jeg ser at dere har hatt en skikkelig syhelg, og da gjør det vel ingenting at det ikke ser ryddig ut:)) Det må være fantastisk hyggelig å ha en helg som dere har hatt nå. Kan nok tenke meg at det blir litt å rydde etter en slik helg;)) Ha en fin kveld videre. klem

2ne sa...

En flott dag :-)
Koselig og få møte Elisabet også.
Klem