søndag 13. mars 2011

- Et stykke bevaringsarbeide
Denne strikkeoppskriften er det nok ikke så mange som har. Kanskje bare meg? Jeg føler nå at jeg driver et stykke "bevaringsarbeide" ved at jeg strikker votter etter dette gamle mønsteret.Jeg aner ikke hvor jeg mønsteret fra, men har hatt det sammen med de andre strikkeoppskriftene mine i mange år. Det så ikke så veldig spennende ut, synes jeg, så det har fått ligge der i fred og ro. Ved nærmere ettersyn forandret jeg mening. Strikketeknisk er det et godt mønster, og fint synes jeg også det er.

Lurer på hvordan det hadde vært å legge ut mønsteret på siden min? Er det noen som vet, eller har synspunkter i fht opphavsretten til slike mønstre? Kanskje er det slik at mønsteret heller blir bevart for ettertiden enn at jeg stjeler andres idè? Jeg er usikker!


Siden jeg sjelden eller aldri lager bare ett eksemplar av noe som helst så er jeg altså i gang med å strikke i nye farger. De rosa vottene går til nettbutikken.

En riktig fin søndagskveld ønskes til mine gamle og nye bloggvenner!

Hilsen Siri


Mønsteret kostet i sin tid 85 øre..

Borden vises med forskjellige fargeforslag.


6 kommentarer:

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Søte!!! Gleder meg til å se bokomslagene du syr :-D Jeg har forresten gått over til kun interiørblogging, så ta en titt. God søndag. Klem

Litt av Mitt sa...

Vottene er kjempefine! Har ikke tørt å prøve meg på votter enda jeg.. Er ikke sikker på det med opphavsrett jeg heller. Men oppskriften virker veldig gammel siden den kostet så lite. Hvis det er en produsent som ikke fins lenger så skulle det vel ikke være noen fare å legge det ut.

Elin H. sa...

Nydelige votter, og så fint det var med rosafarve og hvitt :)

Anonym sa...

Veldig fine votter! Artig med litt utradisjonelle farger. Bruker ofte det selv. Det skulle ikke undre meg og "vottepolitiet" har syn på opphavsrett. Derfor kaller jeg mine votter rosevotter slik at ingen kan påpeke at det ikke er selvubotter som de fleste sier. Du kan jo ta kontakt med Norges Husflidslag hvis du lurer og få noen råd. Lykke til!!

Lisa sa...

Så flotte votter! Jeg har ikke sett dette mønsteret før i hvert fall ..
Ha en god kveld!
Hilsen meg

Teddy & Co. sa...

hi,
tks for you visit!
Teddy ..