mandag 28. november 2016

Dagen derpå..


Det er litt sånn dagen derpå stemning i huset nå som julemarkedene er ferdig for i år.
Det var så moro!! - og ganske slitsomt.. 
Og etterpå gikk piffen litt ut.

Men det varte ikke lenge. For nå som jeg har spinket og spart alt jeg har tjent på det jeg har laget og solgt (og i mitt eget hode ikke har hatt en eneste krone i utgifter på, kun inntekter), venter jeg en flunkende ny symaskin i posten. En riktig rolls royce-utgave!

At den kommer i posten var virkelig ikke planlagt, men med black friday fant jeg ut at det var store penger å spare på å få den sendt fra hovedstaden. Og siden jeg ikke bor mer enn en halvtime fra hovedstaden blir jeg jo ikke noe stort problem med service og sånn heller.  

***
Jeg har ikke tall på hvor mange sokker jeg har strikket etter at jeg begynte å strikke sokker med mønster. Så å si alle er forskjellig, det er bare nå i det siste at noen vil ha "akkurat sånne" at jeg har strikket maken. På markedene blåste sokkene i vei, par etter par. Det er moro når det man lager blir satt pris på. Jeg tipper en del av dem havner under juletreet.

Her er omtrent (men bare omtrent..) samme sokkene i forskjellige fargekombinasjoner. 


3 kommentarer:

Livihus sa...

Hei, Siri!

Kjenner litt den følelsen av "dagen derpå" - vi får gratulere hverandre med "vel overstått" julemarked :) Så flott at du har kjøpt deg ny symaskin! Jeg har allerede hatt mye glede av min nye JANOME som jeg kjøpte i sommer :) Regner med vi får se bilde av din Rolls Royce - spent på hvilket merke? Nydelige sokker du har strikket forresten!... kan du ikke rett og slett bare nyte dagen derpå med godstol og strikketøy? Ønsker deg ei fin adventstid :)
Klem

Lisbeth Madsen sa...

Hej Siri
Hvor dejligt at læse, at du havde en godt julemarkedet med godt salg. Jeg kender godt dit regnskab med at udgifterne bliver afskrevet ved køb, så man kun fokuserer på indtægterne ;-D
Kh Lisbeth

Siddis back home sa...

Flotte sokker, og gratulere med snart ny symaskin!