torsdag 1. januar 2015

Årskavalkade 2014Vi har kommet til årskavalkaden. Enda et bloggår er til ende. Dette året har jeg langt færre innlegg enn tidligere. Til å begynne med ble jeg veldig stresset av det. Unnskjyldte meg hver gang jeg kom tilbake etter en pause. Nå er jeg mere avslappet til det hele. Ikke bare skal man lage nye ting hele tiden, men det tar tid å fotografere, redigere bildene og lage nye innlegg - gjerne med en meningsfull tekst til. Det er jammen mange ting på en gang, det. Bloggen er først og fremst ment som et arkiv for meg selv, inspirasjon til likesinnede, og hvis noen skulle få lyst til å kjøpe noe av det jeg har laget så blir jeg kjempeglad!   


2014 går over i historien som et innholdsrikt år. Og når året nå er til ende kan jeg konkludere med at det har vært et veldig godt år. For det første kunne vi enda et år telle alle sammen friske og raske rundt bordet. Det er ingen selvfølge, men noe jeg er dypt takknemlig for! 

For straks et år siden fikk vi et velkomment og berikende tilskudd til familien; nemlig Felicia. Felicia skaper liv og røre, og morfar får skjerpet sangstemmen med sine egenkomponerte sanger og regler. Det er ikke alltid det rimer, og tonen treffer ikke alltid, men morfar og Felicia er perlevenner og bryr seg ikke så mye om det. Med Felicias mor sin velsignelse viser jeg frem noen skrytebilder: 
 
Her er vimpelrekka jeg sydde til Felicia festet på vogna. Selv om det har vært et travelt år på mange måter, har det også vært et svært kreativt år. Det er når jeg holder på med håndarbeide av noe slag jeg slapper aller best av så jo travlere jeg har det, desto viktigere er det for meg å roe ned med et strikketøy eller med symaskinen. Sokker og votter har det som vanlig blitt et lite hav av. Jeg har fått solgt mye av det nå mot jul, og det er jeg glad for. 

Jeg mistenker at dette året kan bli likt det forrige i så måte at innleggene kommer i rykk og napp. Det fungerer best slik for et periodemenneske som meg. Da kan jeg hygge meg med  bloggen slik jeg har gjort det frem til nå. 

Jeg håper du også koser deg med din, og at vi kommer til å "hilse på hverandre" rett som det er i året som kommer. 

Med dette takker jeg for det nye året og ønsker velkommen til det nye. 

Jeg ønsker alle dere der ute et riktig godt nyttår!

Hilsen fra Siri

14 kommentarer:

Elin Torvik Grov sa...

Riktig godt nytt år! Kjekt med bildekavalkade!

Livihus sa...

En flott årskavalkade! Du har jammen meg laget mye fint! Ikke uten grunn at bloggen din ligger på lista mi - du inspirerer :)

Et nydelig barnebarn har dere også, kjempefine bilder!

Ønsker deg og alle dine et godt nytt år, måtte det bli fylt med masse glede og kreativitet :)

Klem fra Liv Iren i Levanger

Lilla dør sa...

Ynskjer deg eit Godt nytt kreativt år.

Timotei sa...

Så koselige bilder! Jeg ser også på bloggen min som et arkiv, jeg lager jo så mye som blir solgt eller gitt bort, da er det artig å ha en slik oversikt, synes jeg. Og blogg skal ikke være stress, helt enig med deg :)
Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!

Timi sa...

Happy New Year!!!

Timi sa...

Happy New Year!!!

Kort og Søm sa...

Riktig godt nytt år til deg! :)

Elisabeth sa...

En flott kavalkade du har lagd. Takk for følge i 2014. Gleder meg til å følge deg i 2015. Godt nytt og kreativt bloggår.

Klem Elisabeth

Ellen Svetlana Grønlund sa...

Ønsker deg et godt nyttår :)
Klem
Ellen S

Randi Tangen sa...

Godt nyttår til deg og dine! Herlig lita prinsesse du har! Kos deg videre med vakre Felicia.

weide mama sa...

Hallo Siri
Dir und deinen Lieben wünsche ich auch ein gutes gesundes Jahr 2015!

Schöne Fotos vom Jahr 2014, Danke
Es grüßt dich WilmaEdny sine puslerier sa...

Ser du har hatt et innholdsrikt og produktivt år. Man må blogge når det passer seg selv. Jeg tenker også at det er et arkiv for meg selv, men det er veldig kjekt å kunne finne inspirasjon hos hverandre også;) Jeg følger deg gjerne i 2015 også. Håper du får et fint og kreativt år!

Birgitte sa...

Ønsker deg et godt nytt år! Håper det bringer mye kreativitet og skaperglede:)

STEINKJERRINGA sa...

Da har jo du hatt et supert år. Mitt er heller ikke verst, men jeg er ikke blitt beriket med barnebarn. Du lager mye fint, det skal være sikkert! Godt nytt, kreativt år til deg!