søndag 30. november 2014

Hus til målebåndet,

Jeg har sydd en liten stabel med målebåndhus. Små biter og rester kommer til nytte. 

Målebåndhuset fungerer ganske enkelt slik at du putter målebåndet inni. Huset holder styr på målebåndet når det ikke er i bruk.  

Husene selges for kr. 110,- pr. stk. Målebånd følger med.
 


Ta en god titt på dette fuglehuset som tilsynelatende kan se ganske vanlig ut bortsett fra at det er en tomannsbolig. 

Det spesielle med dette fuglehuset er at det er svært bereist... Det har til og med vært en uke i Las Vegas - på et av Donald Trumps luksushoteller...

Den gamle mannen på det bittelille markedet på det bittelille stedet i den store, store staten California smilte fra øre til øre da han fikk høre at det minste av fuglehusene han hadde laget av gamle gjerdestolper skulle ende opp i et lite land langt oppe i nord, nemlig Norge. 

Jarle hadde ikke hjerte til å minne meg om plassmangelen i samtlige kofferter som allerede hadde begynt å melde seg enda ferien bare såvidt hadde begynt. 

Jeg skal innrømme at hele reisefølget, inklusive meg selv fra tid til annen forbannet fuglehuset. Det ble en stadig større utfordring å få klemt det ned i kofferten, men det var aldri snakk om å gi opp. Med skulle det. Og etter tre uker var kampen kronet med seier. 

Fuglehuset fikk til slutt gjort sin entre der det skal høre hjemme - i hagen hos oss. 

- Og når enden er god, er allting godt! Jeg ønsker alle en riktig god uke!

Hilsen Siri

7 kommentarer:

Quiltefeen sa...

Jeg absolutt digger husene dine! Du er så kreativ.. Tofuglsboligen er så flott og sjarmerende, jeg har en enkeltbolig som huset en kjøttmeisfamilie i sommer. :-) Så trivelig å se og høre de.. :-)
Jeg ønsker deg en flott førjulstid Siri, kos deg masse sammen med dine.. Klem..

Tine - Design By T sa...

Så fine huse, både til målebånd og fugle. En flot idé begge dele. Kan godt forstå manden blev glad for hans fuglehus skulle helt til Norge og få fremmede fugle som beboere.

Lilla dør sa...

Kjempe fine hus. Likt godt begge to. :). Kreative og fine dei til målbandet

Janne i Fagerlia sa...

Så genialt å lage et lite krypinn til målbåndet. Da vet man hvor man skal henvende seg nå man har bruk for det.

Elisabeth Solum sa...

Kjempesøte målebåndhus! :) Super måte å få brukt smårester på. Og veldig sjarmerende og fint fuglehus! :) Så gøy at det fant veien til dere. :) Ønsker dere en fortsatt god adventstid! Her går det i ett.
Klem fra Lisa

Berit sa...

Hei!
Fine hus både til fugler og målebånd. Vurdere å sy meg hus til målebåndene mine, kanskje de blir enklere å finne når jeg trenger dem?...om jeg husker å legge dem på plass da!
Hilsen Berit

2ne sa...

Du lager alltid så flotte hus til målbåndene - herlige :-)
Ønsker deg og dine en riktig god adventsstund. KLEM