mandag 6. januar 2014

Uglevesker
Det var aldri meningen, men det ble en rekordlang juleferiebloggpause. Noe av det skyldes min forandringsangst. Det å få byttet ut den gamle, sære pcèn med en flunkende ny er nok til å sette meg ut av spill for en tid. Huff, ja, og det verste er vel at det neppe blir bedre med åra.

Dessuten har jeg et prosjekt på gang som jeg går og grubler på, men som jeg ikke har tenkt helt ferdig enda. Grete er i ferd med å avslutte sin innsamlingsaksjon til forskning på brystkreft, og jeg har i den forbindelse tenkt å bidra med et siste krafttak.

Det blir et lite avslutningslotteri på bloggen min, så mye kan jeg røpe, men det er ikke helt klart enda.

Den 21.januar 2013 skriver jeg følgende på bloggen:

"Jeg har bestemt meg for å gi kr. 1,- pr. 100 besøkende på bloggen min gjennom hele 2013. Det høres kanskje ikke så forskrekkelig mye ut, og er det heller ikke, men mange bekker små o.s.v. I fjor hadde jeg cirka 30.000 besøkende. Det skulle bli ca. 300,- kr. (men jeg håper jo på enda flere i år, selvfølgelig)." 

Ved årsskiftet rundet jeg så å si nøyaktig 30.000 besøk. Snakk om kald beregning! 
Kr. 300,- har derfor fløyet av gårde til Gretes innsamlingsaksjon. 
   


Bildene her har ingenting med denne aksjonen å gjøre, men dette er uglevesker som lå under juletrær i henholdsvis Surnadal og på Melhus. Jeg fikk inspirasjonen herfra. Til veskene har jeg i tillegg til nye stoffer brukt oppklipte gamle cord- og ola-bukser. Dermed blir de ekstra slitesterke og solide.Så vidt jeg har fortstått det ble Thea og Sigrid, begge 5 år, lykkelige ugleveskeeiere...Ellers vil jeg takke for alle hyggelige tilbakemeldinger i året som har gått. Jeg setter pris på hver og en. Og et stort velkommen til alle nye følgere gjennom det gamle året. Jeg vil ønske dere alle der ute et riktig godt nyttår. Og jeg håper ikke alle flytter seg til instagram og twitter og facebook og hva det måtte være, men blir her i bloggland leeeenge enda.

Helt til slutt: Stikk innom og se på Gretes innsamlingsaksjon. Den ruller og går enda en liten stund.


Hilsen Siri  

8 kommentarer:

Grete sa...

Stilige uglevesker!
Og takk for din støtte til aksjonen min! Som du sier- mange bekker små! Det var det jeg håpet, at mange ville delta. Ser dessverre ut til at ikke så mange har deltatt, men det er fortsatt mulighet fram til 23. januar. Så din omtale og oppfordring er gull verd! Tusen takk!

Lisa sa...

Herlige uglevesker! Kjempefine! :)
Gratulerer med ny PC! :)
Takk for koselig kommentar! Ja, vi må få til en sydag snart! :)
Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år også! :)
Klem fra meg

Edny sine puslerier sa...

Koselige vesker, som sikkert blir mye brukt. Gratulerer med ny maskin, Jeg vet det er litt skummelt, men man må bare prøve seg for å komme videre.Flott med bidrag til Grete sin aksjon, og jeg håper flere slenger seg på.

Timi sa...

An owl bag! Great idea!!! I love it! :o)

Birgitte sa...

Ugler passer til det meste! Fine vesker:)

weide mama sa...

Hallo Siri
Glückwunsch zum neuen PC,er lohnt sich bestimmt.Auch wenn Alles noch neu ist, denke ich du kannst es!
Die Taschen sind super schön!
Liebe Grüße von Wilma

AlottesVerden sa...

For noen herlige vesker
Godt Nytt År til deg og dine:)

Ann-Charlotte

2ne sa...

Herlige uglevesker du har laget - flotte gaver :-)
Godt nytt år til deg - har hatt lang sy/blogg pause jeg også nå men er så vidt i gang igjen. Planer er det mange nok av. Må vel få til et sytreff om ikke alt for lenge vel.
Stooor klem