tirsdag 9. juli 2013

Nye bordskånereFor en stund siden fikk jeg forespørsel fra en barndomsvenninne om jeg fortsatt hadde disse for salg. Det hadde jeg ikke så det ble ikke noe av den bestillingen. I disse dager fylte samme damen femti år, og da var jeg jo heldig siden jeg visste noe om hva hun ville ha. Derfor lagde jeg noen lignende bordskånere til gebursdagsgave.
Det er lenge mellom jeg bruker disse fargene nå om dagen, men jeg synes den sjøgrønne fargen sammen med beige og hvitt blir veldig fint! 

Små og unnselige er disse bordskånerne jeg lager, men du verden så praktisk. Det går ikke èn dag uten at de er i bruk hos oss.

Tutorial til like bordskånere finner du her. Denne gangen har jeg brukt lapper på 7 x 7 cm så de blir litt større enn de andre - og quiltingen går rundt og rundt og rundt og rundt.. 


Også jeg som ikke tror jeg har vinnerlykke vant nok en gang! Denne gangen var det min, etterhvert så gode bloggevenninne, Kristien som kjørte give-away. Jeg stakk av med en bunke balistoffer. Hurra! Jeg har ikke klart å finne ut hva jeg skal bruke dem til enda så de ligger og godgjør seg i stofflageret mitt. Tusen takk, Kristin


7 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Disse var nydelige! Så flott bruksanvisning du har laget da- det er nesten så jeg tenkte at dette kan kanskje jeg også klare....? Super gave- jeg er sikker på at mottaker blir kjempeglad!
Ha en fin sommer!

Dollandesign sa...

Så jättesöta små underlägg Du sytt. Och det var kul att se att Du kviltad dem i en "spiral".
Tack för hänvisningen till Ditt blogginlägg med en fin beskrivning!

Dollandesign

Sylke sa...

Slike underlag er alltid praktiske, og det er så fint til restebruk! Har selv sydd en del underlag i forskjellige størrelser som jeg bruker ofte :)

Liv Aagots Quilteblogg sa...

Kjempefine! Stilig quilting! Takk for tutorial :)

Timotei sa...

Så fine bordskånere! Jeg likte veldig godt den rundt og rundt
-quiltinga :)

Lisa sa...

Flotte bordskånere! Enig i at det var stilig quilting! :) Passe små er de, men ikke unnselige. Stilige bilder forresten! :) Du er jo blitt rene mesterfotografen! :D

Gudrun sa...

Härliga underlägg och som vanligt så välarbetade.
Grattis till vinsten.
Kram Gudrun