onsdag 30. januar 2013

Nye kosekluter

 
Kosekluter eller sansekluter er morsomme å sy. Jeg håper de kan få et godt hjem etterhvert. Denne gangen har jeg sydd et par i blått og et par i rosa. Bakstykket er fleece så de skal være mjuke og gode å kose med.   
 
 
Bakstykket er fleecestoff så de skal være mjuke og gode å kose med.
 

Jeg anser meg for å være en temmelig praktisk person. Vel, dersom det å være praktisk også innebærer å være teknisk ser jeg meg nødt til å revurdere oppfatningen. Jeg er av dem som blant annet blir stolt når jeg klarer å betjene fjernkontrollen. - Tilbake til der jeg startet; jeg anser meg altså for å være praktisk. I denne sammenhengen vil jeg komme med et lite sytips (for oss som syr og syr..) Det er som følger:

Når jeg først skal sy snorer eller hemper eller lignende syr jeg dem lengre enn jeg trenger. På denne måten har jeg ferdige hemper til bruk på nye produkter. Ofte kan de brukes på senere prosjekter som for eksempel disse koseklutene. Alle hempene jeg har brukt lå fiks ferdig i en liten skuff og dermed var det bare å forsyne seg. - Mye arbeid spart!

 
Her er koseklutene avbildet med Ingrids lekre cup-cakes.

 
Koseklutene havner i nettbutikken.
 
Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som har kommet med innspill på forrige innlegg om å støtte Lappe-Gretes aksjon til inntekt for forskning mot brystkreft. Jeg håper at dere som vurderer å støtte aksjonen bestemmer dere for å komme i gang, og jeg håper at nye kommer til! Husk at det er ikke slik at man må stille med store beløp og kreative metoder for å støtte. Noen få kroner du ville brukt på noe du kunne klart deg uten er supert! Og en link til Lappe-Gretes innlegg gjør at enda flere får kjennskap til aksjonen. 
 
Jeg ønsker dere alle en fin-fin kveld!
 
Hilsen Siri
 
 


10 kommentarer:

Anonym sa...

For noen herlige kosekluter, tror nok at det er mange som glede av disse:)

lappetussa-Ingunn sa...

Så deilige de koseklutene så ut. Jeg hadde ei som elska sin. Tilslutt var den helt utslitt. Ang. tekniske ting: alle kan ikke være eksperter i alt. Men alle har noe de kan, som å sy :) Takk for tipset!

Timotei sa...

Å, så fine disse var og tusen takk for tips om snorene. Det var kjempelurt!

Anne O. sa...

Hallo Siri,
das mit der Fleece-Rückseite ist eine gute Idee, auch die Farbzusammenstellung ist sehr schön.
Liebe Grüße
Anne

svirrevippen sa...

Så søte disse var! :) De ser så kos ut også. Heldige de som kan kose seg med disse :)

hjertemynthe sa...

Så herlige disse var, du er så god til å sette sammen farger og mønstre, jeg sluker inspirasjonen og kjenner hjernen begynne å jobbe og fingrene begynner å klø etter å sette igang ;)

Snertne sneller og små nøster sa...

Flotte sansekluter :-) Så lurt å sy ekstra hemper - alltid kjekt å finne noe som er ferdig ;-)

Ha det godt - klem Siv

2ne sa...

Flotte kosekluter og smart og lage opp nok snorer når man først er i farta. Cup cakes så helt nydelig ut - flink Ingrid har vært :-)

bevaremegvel sa...

Så fine kose/sansekluter! Du er så flink til å sette sammen farger og mønster, blir inspirert jeg :)
Tusen takk for kommentar hos meg, setter alltid stor pris på det.
Klem

Lisa sa...

Herlige kosekluter og lekre muffins!
Fikk lyst til å kose meg med å lage en klut eller flere .. :)
Klem Lisa