fredag 15. juni 2012

Det er ikke alt som vises utenpå..


Jeg har sprettet opp haugevis med ola-bukser og det er på tide å få noe ut av dem. En måte å bruke dem på er så sy slike poser.Jeg liker ting jeg kan ha ting i. Det er en av årsakene til at jeg stadig syr slike oppbevaringsting. Den andre årsaken er at det rett og slett er veldig moro. Jeg vil helst lage ting som kan bli ferdig raskt, og som er greie å håndtere. Derfor er nok ikke store tepper noe for meg (selv om jeg laget et par for flere år siden.)Men, så tilbake til overskriften som sier noe om at det ikke er alt som vises utenpå. Ja, for lommen i patchwork er inni! Jeg sydde en blokk som jeg vrangsydde med fòrstoff og festet på som lomme. Det var ikke så store jobben, og posen fikk det lille ekstra.


Og her er et par utdrag fra hagen. På plattingen har jeg krukker. I blomsterkassen til venstre prøvde jeg meg med å plante urter fra fruktdisken, persille, timian og et krydderslag jeg ikke husker navnet på. De stortrives!

 

Etter noen år begynner det virkelig å bli skikk på bedene. Det er akkurat på denne tiden de står som finest selv om det er flere skatter (les; stauder) som står for tur.

Selve syveiledningen til disse posene er for det meste hentet fra Timoteis veiledning. Men jeg har ikke sydd falsk bunn i disse. Dessuten er målene ulike. Denne posen måler 26 x 20 cm.

En fin helg ønskes alle fra

Siri

22 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Fine poser, og veldig fint med den lommen inni!

Om du redigerer bildene dine i Picasa, så kan du få flere bilder på sammen bilde, om du skjønner hva jeg mener :O)

God helg til deg,
klem :O)

Quiltefeen sa...

Så flotte poser.:) Og så stilig med den lommen!! Du er så kreativ, og kommer opp med detaljer som gir det lille ekstra.. :) Takk for masse inspirasjon!
Det er så stas når blomster og urter står i all sin prakt..Det er så flott og se på, og koselig å pusle med.. :)
Ønsker deg en super helg..
Klem, Kristin

weidemama sa...

Hallo Siri
Ich mag deine Taschen aus alten Jeans, sie sind einmalig schön, auch mag ich deine Geschichten über deinen Garten,so kann ich ich mir alles besser vorstellen !
Ich wünsche dir ein schönes Wochenende, Wilma

Grete sa...

Kjekt og praktisk gjenbruk! Jeg lurer stadig på hva jeg skal med alle dongeribuksene jeg har spart på -og fått, kanskje slike poser er en ide jeg kan kopiere?
Flott og frodig i krukker og bed hos deg! Det er ei flott årstid nå, stadig nye blomster som springer ut. Ser du også har den lilja som jeg har, men jeg husker ikke navnet.
God helg!

Margit sa...

De er stadig like fine de posene du syr - smart å bruke avlagte dongeri bukser :O) Likte veldig godt den lomma på innsida ;O)
Ønsker deg en trivelig helg

klem

Gudrun sa...

Så härliga påsar du sytt.Jag borde ju sy en jeanspåse till ena barnbarnet,passande till jeanskläder.
Trevlig helg.
Kram Gudrun

Silje sa...

Kjempe fine! Og ikke minst fine blomster i hagen! Ja, det er en deilig tid vi er i nå, men venter fortsatt på varmen.

Lappeline ♥ sa...

Hei!

Du så flotte disse var.....kjempe lurt med lommen inni....
Slike vil jeg oså lage takk for at du deler iden

Fin lørdag til deg

Klem

Mona sa...

Lekker pose. Flott med lommen. Du lager utrolig mye flott. Mye inspirasjon å hente hos deg.

Siv sa...

Det gjør seg virkelig med den fine lommen inni! Tror jeg har sett at du har pynta poser (eller var det toalettmappe) inni tidligere også og det er kjempestilig! :o)

bodilshobby.blogg.no sa...

Kjempefine ola-poser, og veldig kjekt med slik gjenbruk!

LeKaQuilt sa...

Flotte poser og en fin måte å få brukt gamle ola bokser på :o)
Flott med lomme inni.

Lilla dør sa...

Likte godt dongeriposen din. Takk for mange kommentare hjå meg.....alltid gildt det. Angåande hobby forretninger i Stavanger område har du Kreativ og Panduro butikken, og stoffsalg på Åhlenes, alle på Kvadrat kjøpesenter mellom Stavagner og Sandnes. Hundvåg Hobby på Hundvåg. Og på Kleppe på Jæren finn du Lisi Design på Jærhagen. På Bryne finnst det fleire flotte garnutsalg:) Ha ein fine søndag.

Tilonino sa...

Så fine poser du har laget. Og så forseggjorte de er :) Nydelige stoffkombinasjoner. Du inspirerer som alltid med det du lager.
Ønsker deg en fin søndag.
Klem fra Tine

Sissel`s syglede sa...

Gosj, disse var flotte. Synes du har laget så flotte lommer på innsiden jeg da. Synes det er så viktig å lage en like fin innside som utside og her treffer du mål hver gang...LEKKERT!!!!

salige lavendel sa...

Så fine de var!! Du er flink =)

Ann Jorunn sa...

Kjempefine poser du har laget! Jeg syns det er så kjekt å kunne lage nye ting av klær/stoffer som ikke er i bruk. Gjenbruk er tøft!!

Ha ei fin uke:)

Berit Marie sa...

Disse flotte posene var herlige, moro med gjenbruk av gamle dongri!! Superflotte!!!

fialka012 sa...

✿ ❤

Misemor sa...

Fantastisk flotte! Nå lurer jeg ikke lenger på hva iallefall en av mine avlagte dongeribukser skal brukes til!
Den skjulte lommen var jo så søt, litt synd den ikke vises utenpå!
Ha en fin ukeslutt! =)
Klem ToneB

InGa sa...

Avlagte dongeribukser kan brukes til mye. Jeg er også glad i bruke slike, men poser har jeg ikke sydd, så det er en god ide.
De ser veldig söte ut.
Ha en riktig flott helg.

Lisa sa...

Flotte poser! Fint med lommen inni og slitt lomme utenpå!
Klem Lisa