søndag 31. juli 2011

Gave fra Tyskland


Maskoten er full av energi etter å ha blitt
sendt over landegrensene.

Karola er en av de første jeg stiftet bekjentskap med på bloggen min. Hun spurte etterhvert etter et mønster av et ekte norsk troll. Det hadde jeg ikke, men fant en nissebok som jeg kopierte fra som er erstatning. Som takk fikk jeg pakke i posten: En flybåren liten, søt sak som er heklet til meg sammen med et hyggelig brev!

Som blogger har jeg fått bloggvenner på tvers av landegrenser, en artig bieffekt av hobbyen min! Jeg har til og med fått frisket opp den gamle skoletysken min litt. Ikke nok til at jeg klarer å skrive all verden, men jeg leser, og merker at jeg sakte forstår mer og mer.. "An, auf, hinter, in, neben, ober, unter, vor, swischen" sitter som ett skudd, men alt det andre, derimot, står det heller dårlig til med. Så Karola og Wilma, fortsett å skriv tysk, jeg forstår det meste, og det jeg ikke forstår prøver jeg å forstå!Karola: Tusen takk, det var hyggelig! Jeg skal finne en fin plass hvor den søte maskoten min kan henge! Enn så lenge får den henge på veggen her. 

Så alle venner, til lands og til vanns, innenlands som utenlands; jeg ønsker dere en finfin søndag.


Hilsen fra Siri:-)   

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så flott gave. Kjekt med bekjenskaper på tvers av landegrensene.
Ha en fin søndagskveld du også.

Klem Elisabeth

Lindas hobbyhjørne sa...

Så søt den er :) Det er så koslig å bli kjent med folk som ikke bor her i Norge :) Jeg bruker Google oversetter når jeg skal skrive med dem, jeg er jo ordblind... så å skrive andre språk er ikke min side.
Ha en forsatt fin kveld, klem.

weidemama sa...

Hei Siri
Det er litt av en talisman av Karola, vi har snakket om det i går, når og hvis han noensinne kom ist.Ich 'm hjem og min måte er min første blogger som jeg leste å se på.
Jeg er også glad for at er så utviklet et flott vennskap på bloggen din!
Mange hilsener fra Wilma

Anonym sa...

Ja, det er så utrolig hyggelig å bli kjent med andre flotte mennesker på denne måten. Jeg plukker opp så mye inspirasjon fra andre interiørbloggere, noe du sikkert gjør med dine håndarbeidsbloggere også:) Søt liten fyr du fikk da..
Boken jeg kjøpte av deg er i god bruk:)
Fortsatt fin kveld.
klem

Lisa sa...

Kjempesøt maskot! Så heldig du er! :)
Ha en god dag!
Klem

klingeling sa...

Hallo Siri, na da freue ich mich das der kleine Kerl angekommen ist.
Viel Freude mit den LING.Wilma war bei mir und hat mir etwas INTERNET gelernt.Ich bin nun " ganz" schlau.
Drücke dich Karola

Berit sa...

Hei!
Søt maskot! Blir litt imponert over slik mini-prikkel-hekling, selv er jeg bare på nybegynnerstadiet når det gjelder hekling.
Lykke til med tysk-glosene.
Berit