søndag 2. januar 2011

Dilla på snøreposer

Elisabeth inviterte meg på sydag. Vi skulle sy linposer etter Timoteis oppskrift. Jeg var sånn passe engasjert, og endte opp med totalt sydilla! Det er flere år siden jeg har rørt quiltestoffene mine, og det ble et spennende gjensyn. Enkelte stoffer må jeg ha vært omtrent bevisstløs i gjerningsøyeblikket da jeg handlet. Andre, de jeg før syntes var så kjedelig at jeg vurderte å gi dem bort, er nå noen av de fineste jeg har. Favorittene fra den gang liker jeg fremdeles uten at jeg betrakter dem som noen innertier. Linposene er altså sydd etter Timoteis oppskrift. Den er enkel og anvendelig, og jeg syr og syr...

Mål: 17,5 x 21 cm
Her er den aller første posen, sydd på Elisabeths syrom og med Elisabeths nyinnkjøpte linstoffer. Er det rart jeg fikk dilla?Jeg er av en eller annen grunn glad i fuglehus. De er enkle å applikere. Jeg klipper på frihånd, litt viselin på baksiden også gyver man løs med rettsøm og syr noen runder så blir det så fint, så..Miss-match. Jeg gjør ikke alltid ting pinlig nøyaktig. En liten lapp sydd med "slurvete hånd" og en gammel knapp gjør susen. Mer skal det ikke til.Her er ett av de stoffene jeg ikke kunne begripe hva jeg kunne bruke til (men jeg kaster ingenting så det fikk nå bare ligge der..) Uansett, nå vet jeg det!


Hjerter går visst aldri av moten. Det er en form jeg liker godt. Også her klipper jeg med frihånd. Legg stofflappen dobbelt og klipp halve hjertet. Deretter kan det friseres litt, gjerne slik at det blir litt forskjellig på hver side.

Enda flere snøreposer finner du her.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Så flotte poser! Du er så flink! :)
Gratulerer med blogg!

Rita sa...

Hei og takk for koselige ord om min blogg :)
Skal si du har laget mange fine snøreposer.
Nå skal det bli spennende å se om det blir masse fine bilder dersom du får dilla på å ta bilder :) ha en fin lørdag.

Villblomsten sa...

Kjempeflotte poser !! :-)

Lillepersille sa...

Kjempefine poser!!!

majsan sa...

Noe så lekkert!!