lørdag 25. juni 2011

Jeg lar prinsippene fare...
Jeg har erklært meg som awardfri blogg, men lar prinsippene fare. Sier som en venninne av meg at det eneste prinsippet jeg har er at jeg ikke har noen prinsipper, og det er jo et godt prinsipp! Det er første gangen jeg har fått en award helt fra Danmark så den har jeg bestemt meg for at jeg vil ha!

Det er Helle Jescika med den søte sy- og heklebloggen MitStedHelleJescika som har gitt meg den ære.

Som seg hør og bør er det noen intrikate spørsmål som skal besvares: (Siden jeg er så stolt over å ha fått en dansk award velger jeg med overlegg å ikke oversette spørsmålene...)

Hvorfor startede du med at blogge?
Under følger den direkte årsaken til at jeg begynte å blogge; alle sokkeparene jeg har strikket i løpet av vinteren. Noen av dere kjenner kanskje igjen disse bildene, men siden det har blitt mange flere som har hengt seg på (hurra!) så viser jeg et lite utvalg i reprise. Det er jo nesten ingen som ser på de eldste innleggene lenger, og det synes jeg er litt trist. Hva gjør man for å få dem frem i lyset?? Vil du se flere av sokkene så kan du se herher og her.Siden jeg fikk så mye inspirasjon, først gjennom Elisabeth, og senere gjennom havet av flotte blogger så pusset jeg støv av symaskina mi, og dette var noe av det første jeg gikk i gang med var et par vesker:
Hvilken blog følger du?
Først og fremst håndarbeidsblogger. Jeg finner så mye fint hos dem som syr, strikker og hekler... (Ta en titt på blogglista mi.)


Favorit make up mærke..
Oi sann, det var ikke noe favorittspørsmål. Ingen favoritter der.

Dit "må ha´" make up produkt?
Hold deg fast: Spenol! Billigste og beste make-upfjerner. Jeg har forsøkt å verve flere til å fjerne øyensverte på med spenol, men hittil tror jeg at jeg er den eneste. Prøv, det fungerer utmerket!

Din favorit farve:
Jeg elsker farger, og det er ofte fargekombinasjonene som avgjør hvorvidt det blir fint! Mamma med sine filleryer er en inspirator i så måte.

Favoritfilm:
Håpløst å spørre meg om slikt. Hvis jeg må svare så sier jeg Flåklypa Grand Prix. Hvis jeg må se film så strikker jeg samtidig, og får mange klager på at dem jeg ser sammen med må forklare hele tiden. 

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
I dag fikk jeg et morsomt tilbud: "Så moro om du og moren din (altså meg) kunne komme til Brasil og være her sammen med meg (Karina, min datters venninne.) For et kompliment! Jeg vil til Brasil!

Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Føst og fremst gleder jeg meg over, og ikke til: Jeg gleder meg over at vi er friske og kan nyte livet!   

Jeg må gjøre det vanskelige valget og gi awarden videre til tre av mine gode bloggvenner og favoritter:

1. Inger Johanne med "Sylykke" - ganske fersk i bloggverdenen, men for et potensiale! En slik haremsbukse tror jeg bare at jeg må sy meg snart!

2. Elisabeth med bloggen: "Innerst i veien": Først og fremst for å få en god latter, dernest for de nydelige barneklærne

3. Til slutt vil jeg gi en award til Grethe med bloggen "Å ha et barn med CRPS" hvor hun på en nøktern måte beskriver hverdagen for en familie hvor en i familien, Lisa, har en sjelden lidelse som alle burde vite litt om. 

Med dette ønsker jeg alle en riktig god helg!

Hilsen Siri 

11 kommentarer:

HelleJescika sa...

Det var så lidt. Endnu en gang falder jeg i svimer over dine sokker. sælger du dem?

Jeg er egentlig ikke til award og kædebreve, men har besluttet at jeg fra gang til gang jo kan tage stilling til om jeg vil tage imod den/dem. For mig afhænger det meget af om jeg lige har tid til at gøre noget ved det..

Siri sa...

Hei HelleJascika. Enig med deg. Avhenger litt av tiden. Ja, jeg selger sokkene. De ligger på nettbutikken. Ha en riktig fin lørdag. Hilsen Siri:-)

Silje sa...

Nydelige sokker! Så flink du er! Jeg falt pladask.....

Silje sa...

Jeg var innom nettbutikken din, og jeg ble stum av beundring......

Siri sa...

Tusen takk! Det er vanskelig å holde den oppdatert og gående, føler jeg. Etterspørselen er ikke akkurat til å rope hurra over. Og jeg nekter å sette ned prisen til "ingenting" for ting som jeg har brukt time etter time på. Fine gaver er det jo uansett! Siri:-)

SyLykke.com sa...

Snille Siri :0) Nå ble jeg vel glad, tusen takk for en vakker award. Ble helt rørt. Jeg føler meg bæret og skal la den pryde bloggen min. Skal sette meg inn i hva den innebærer og gi den videre, for det er vel det som er tanken? Nydelige sokker du har strikket også, med huset fult av fosterbarn trenger jeg slike tykke gode sokker. Skal titte innom å se hvilken str du har. Varm klem fra Inger Johanne

Jorunns hage og hobby sa...

Hei!
Gratulerer med så hyggelig Award!
Fint å bli litt bedre kjent med deg og hva du lager.
Spenol er topp. Hver høst har lager jeg krem/salve av mine ringblomster. Den kan lages fra grunn av, men å blande ringblomstoljen rett i spenol er vel så bra.
Ha en fin helg!
klem fra Jorunn

SyLykke.com sa...

Hei igjen Siri. Jeg har i noen uker tenkt på at vi bloggere som bor i nærheten av hverandre kunne samles til en felles sy-dag. Hva synes du om det. Vi bor jo ikke så langt unna hverandre og det finnes sikkert flere. Kunne vært morsomt å dele ideer. Inger Johanne

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Gratulerer med awarden Siri. Alltid gøy å lese svarene:) SPENOL???? Jøssenamm det skal jeg virkelig prøve:)
God natt:)
Klem

Lillepersille sa...

Gratulerer med Awarden Siri, og tusen takk for at du gav den videre til meg. Nå ble jeg beæret. Det var varmende ord du skrev som gav meg en stor klump i halsen :-)

Jeg leste dette innlegget etter at jeg sendte deg mailen, men jeg tror fremdeles at jeg trenger litt forklaring på hvordan dette skal gjøres.

Sokkene du strikker er utrolig søte, er det egetprodusert mønster?

Når det gjelder det du skrev om Spenol måtte jeg le litt for meg selv fordi jeg trodde at jeg var den eneste her i verden som syntes Spenol er bra, for det er det faktisk!!! Jeg har aldri brukt det til å fjerne sminke med, men den er veldig bra for sår og tørr hud. Jeg syntes alltid det virker som om alle er så flinke til å bruke rensprodukter, make up fjernere, ditt og datt, imens jeg selv bruker såpe og vann. Ja, ja som vi har diskutert før, noen rynker har det vel blitt flere av, men de hadde sansynligvis kommet alikevel, ikke har jeg kviser og sminken blir borte selv med såpe
:-D
Ønsker deg en fortsatt fin helg søte Siri!!! Kos deg masse!

Mange gode varme klemmer til deg fra meg!

Lisa sa...

Gratulerer med nok en velfortjent Award! :)
Tror jeg skal prøve Spenol jeg også .. altså som sminkefjerner .. :)