mandag 23. mai 2011

Pakke fra Trondheim..
Jeg som ikke har vinnelykke i det hele tatt slo til med gevinst i Auds give-away!- Og for en flott premie! En veskebok! Jeg gleder meg virkelig til å både lese og å prøve meg på noen av modellene. Jeg finner voldsomt mye inspirasjon på nettet, men det kan dog ikke sammenlignes med å sitte i sofaen med bena krøllet innunder seg og bla frem og tilbake i en ekte bok! 


Sammen med boka kom en hyggelig hilsen fra Aud.
Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes, mitt lille hjørne,  før/eller på en stund så anbefaler jeg å ta en titt innom den kreative håndarbeidsbloggen! Med rhododendron og nyutsprunget valmue ønskes alle en god kveld, og takk for alle kjempekoselige kommentarer!

Hilsen Siri

7 kommentarer:

Margit sa...

Gratulerer Siri med premie og ei spennande bok :D Ha en fin kveld!

Elisabeth sa...

Gratulerer:))
Ha en fin kveld.

Elisabeth

Elin / Draumesidene sa...

Hei! Velkommen som følger nr.400 :) Eg hadde ein annan blogg tidlegare, så der er nok over femhundre følgjarar rund omkring. Men eg synes at det var stas at du la deg til, slik som ståda er no. Takk for fine ord, og omtanke. Det gjorde veldig godt! Eg trur nok det blir fleire innlegg på Draumesidene mine etter kvart.

Kos deg med boka di!
Beste klemmen,
Elin :)

2ne sa...

Gratulerer. Koselig med ny bok og ny inspirasjon :-)
Klem

karinanna sa...

Gratulerer med kjempefin presang. Artig med sånne overaskelser i posten. Ha en fortsatt superfin uke,

Lisa sa...

Gratulerer igjen Siri, med den flotte boka! Så gøy at du vant!
Gleder meg til å sy vesker sammen med deg snart .. :)
Ha en god dag!
Klem

Aud sa...

Heisann! Der var den lille pakken kommet vel fram, ser jeg!
(Har vært så travelt med jobb og familie de siste dagene at jeg har nesten ikke vært på nett, derfor litt sen respons her... )
Nydelige blomster du har i hagen din. Jeg har noen fine som står i knopp nå,(Allium Giganteum), må passe på dem litt, sånn at jeg ikke går glipp av blomstringen.

Ha en fin kveld! =D

Klem,
Aud