onsdag 2. februar 2011

Èn måned som blogger..


 - og en ny verden har åpenbart seg!

Jeg har altså vært èn måned som blogger, og det har så langt vært en spennende reise.
Aller først; det hadde nok ikke blitt noen blogger av meg hvis ikke jeg hadde fått nødvendig drahjelp av Elisabeth. Jeg har påny fått smaken på å sy, og det har resultert i flere nye prosjekter i tillegg til at jeg har fått gjort ferdig flere halvferdige ting som har ligget på vent i opptil flere år.
Jeg har truffet på gamle kjente, og blitt bittelitte granne kjent med nye som sender meldinger og gir meg tilbakemeldinger på mine  "fremstøt." Artig med Wilma fra Tyskland som følger med og sender hyggelige meldinger, Timotei som har en spennende blogg med ideer og veiledninger, en gammel bekjent, Tone på Hamar, som sporenstreks la meg inn på sin liste, Steffi i Tyskland, som fikk en ubegripelig melding fordi jeg trodde hun kunne oversette den selv og ikke minst Trinola som var så grei at hun sendte meg et mønster i posten (den første klesklypeposen min er nå ferdig, mangler bare foto.) Flere kunne ha vært nevnt, og jeg håper vi hører mer til hverandre underveis!
 Jeg henter inspirasjon fra mange andre blogger, og  ante virkelig ikke hvor mange fine ting folk legger ut der jeg surfer fra den ene bloggen til den andre. Jeg har mest lyst til å legge så å si alle til som favoritter og følge hver eneste. I ei notisbok har jeg begynt å notere meg interessante blogger så kan jeg se hva jeg ender opp med etterhvert.


Salg på quiltestoffer på Lørenskog.
Jeg handler som regel uten spesielt mål
Det er alltids noe fint å sy..


Det er like spennende hver dag å gå inn på bloggen og se om det har skjedd noe siden sist; har det vært mange innom og sett? Har noen sendt en melding? Er det noen nye følgere? Jeg antar at jeg får et mer avslappet forhold til det etterhvert, for det kan nesten bli i meste laget.

Jeg håper bloggen min kan være til inspirasjon på samme måte som jeg kan hente inspirasjon fra andre blogger. Bruk gjerne noen av ideene mine. I så fall håper jeg du sender meg en liten beskjed fordi jeg har så  lyst til å se hva du har laget (det blir jo aldri helt likt.)

Uansett, jeg har flere planer for hva jeg vil lage enn jeg har tid til. Har oppdaget at bare det å fotografere kan ta sin tid, og jammen går tiden fort når jeg begynner å se på andres blogger. Jeg runder straks 500 besøkende. Det er vel ikke flere enn det en "superblogger" får på en dag, men jeg fryder meg over hvert besøk, og som dere sikkert skjønner; jeg gleder meg til fortsettelsen!

7 kommentarer:

Lisa sa...

Gratulerer med over 500 besøk allerede! Kjempegøy at du er en så ivrig blogger. Jeg er veldig glad for at jeg fikk "lurt" deg til å lage blogg! :) Du er jo så kreativ, flink til å skrive er du også!
Følger spent med på bloggen og gleder meg over hvert innlegg! :)

Klem fra Elisabeth

weidemama sa...

Hei Siri
Du er, som du startet bloggen, og han er nå bare en måned vi har med din nye kreasjoner, jeg mener, du store og sier: Fortsett slik!
Takk, at du nevner meg, liker jeg å skrive, og er glad for å ha med så fine norske jenter kontakt!

Hilsen fra Wilma

Litt av Mitt sa...

Ja, ikke sant det er gøy å blogge? Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger på det man lager. Det er virkelig et hav av inspirasjon og skaperglede på nettet, og man finner stadig nye bloggere man liker.
Nydelige stoffer du har kjøpt!

2ne sa...

Bare såååååååå koselig at du har begynt å blogge, så takker Lisa for at hun har lært deg dette her. Det er en utrolig bloggverden med de utroligste idèene - men så var det tiden da - og ikke minst kroppen hva den klarer..... for min del i alle fall.
Flotte stoffer du har kjøpt deg :-) Lykke til med videre prosjekter. Ønsker deg en kreativ og fin uke.
Klem

Villblomsten sa...

Gratulerer med en måned som blogger :-)

Ja det går fort mye tid , når man begynner å titte rundt etter inspirasjon på nettet :-)

Mye fint du har laget :-)

Sunniva sa...

Så fin blogg du har, Siri. Du er jo vanvittig flink med håndarbeide og jammen er du en dyktig skribent også ;-)Du selger ikke sånne bok-omslag vel? Klem

Margit sa...

Gratulerer :) Du har vist så mykje fint og er så flink å lage tekst ! Blir spennande å følge deg videre :) Er heilt enig med deg i at bloggeverden var en "åpenbarelse" og at det kan gå med en del tid når en surfer rundt om ..hehe :)
Takk for helsingar hos meg!